Registrirajte se za betu Mechwarrior online.

poruka: 5
|
čitano: 2.455
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Registrirajte se za betu Mechwarrior online.

Piranha games razvija free2play AAA igru Mechwarrior online na Cryenginu 3. Registracije za betu su otvorene na njihovoj stranici. Mechwarrior online je trenutno najavljen kao PC ekskluziva i Podržavati će DX9,10 i 11. Originalno je trebala izači i na XBOX 360 konzoli ali s obzirom na to koliku lovu Free2play PC multiplayer igre zarađuju u zadnje vrijeme ipak su se odlučili za PC ekskluzivu. Jer nema šanse da vam Microsoft ponudi nešto besplatno na svojoj konzolici.{#} Pa da čujem još neku budalu kako PC gaming propada.

Točan datum izlaska još nije objavljen. Uglavnom izlazi tijekom 2012. Svojim metalnim ljubimcima možete mijenjati oružje,boju,raznu opremu i drugo. Naravno pošto će igra biti free2play, dodatna oružja i oprema će se sigurno nabavljati mikro transakcijama. Stoga se nemojte čuditi kad vas ispraši netko sa tatinom kreditnom karticom.

Registracija.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 21:07 (Fermi).

3 0 hvala 6
17 godina
Re: Registrirajte se za betu Mechwarrior online.

odlicno ,najvjerojatnije cu se registrirat,vec imam vengence i mercenaries ali to je davno bilo tako da jedva cekam nesto novije verzije. {#}

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan

Cekam ovo kao ozebli sunce jos od MW4. To je pravi MW, kakav Modern Warfare. Jedini MW koji ja priznajem je MechWarrior. Jedva cekam da opet sjednem u Nova Cat i nakrcam ga energy weaponima pa da se malo raspalim po bugovcima i oni po meni. Nadam se da ce nas dovoljno odavdje igrati.

Vi veri veniversum vivus vici
13 godina
protjeran

koje pojasnjenje....... regan sam to znaci da ce me kontaktirati kad bude beta?

14 godina
neaktivan
Bejtman kaže...

koje pojasnjenje....... regan sam to znaci da ce me kontaktirati kad bude beta?

Sad si regan i na forumu njihovom pa čitaj. Sigurno ima rasprave o tome.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice