Piratska stranka Hrvatske

poruka: 42
|
čitano: 4.536
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ukoliko niste znali i svaki puta se na izborima češkate po glavi jer vam je muka kome udjeliti svoj dragocjeni glas, od nedavno je u funkciji Piratska stranka Hrvatske.

Više informacija na http://www.pirati.hr/

Čestitam piratima i nadam se da će na idućim izborima "poljuljati" sve "ništkoristi" političare.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
7 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je a-la-Njemački ripoff ili?

No matter where you go, there you are.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 23:07 (forzzuk).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Piratska stranka Hrvatske

koji jadnici..... ovo ce biti na vijestima, stranicama ovih dana 100% koje sranje u pm

13 godina
protjeran

Kad nisi u stanju smisliti nista originalno...kopiraj tudje.

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
carevi
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan

Mislim da je ovo neka patka jer nije moguće da stranka u svome imenu sadrži nešto što je zakonom zabranjeno i protiv čega se na svakome koraku vodi borba

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@kule93:Da postoji zakon   koji bi zabranjivao zalagati se za zakonom zabranjene stvari to bi onda bilo kršenje prava na slobodu govora.Onda nebi ni imalo smisla osnivati bilokakve stranke bilokakve politike jer onda kada bi nešto bilo zabranjeno onda se više to praktički nebi moglo "odzabranit" ili ti dopustit.Politika bi se pretvorila u jednu veliku zabranu svega u takvom slučaju,još veću nego je u realnosti sada.

Čak postoji zakon da se sabornici nesmiju kažnjeno gonit za bilo šta šta su rekli u saboru(znači mogu pričati i govorom mržnje) osim ako im se ne ukine zastupnički imunitet.

Piratske stranke su osnovane u skoro svim državama zapadne civilizacije i neke su imale čak i izborne uspjehe.

da ne velim da u nizozemskoj postoji i stranka koja se zalaže za seksualne prijestupnike(ja sam protiv toga da se nitko ne zabuni).

Ako želite spriječit rad stranke morate dati neku vrstu žalbe nekom ministarstvu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 11:40 (g12356).
16 godina
Tyberius_Prime kaže...

WTF?

Pa nije niko nikog kopirao, očito je da su hrvatski ogranak Pirate Parties International.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

koji jadnici..... ovo ce biti na vijestima, stranicama ovih dana 100% koje sranje u pm

U cemu je problem? Ako nisi primjetio najnaprednije zemlje danas imaju piratske stranke, meni nije problem bit u istom loncu sa Svedskom i ekipom :)

P.S. Vidim da nude poslove, ako ne nista to nam je potrebno zadnjih dana.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 11:49 (GimmieCorsair).
13 godina
protjeran

Ma kakve poslove..... čim smo vidjeli da su srbi otvorili moramo i mi -.-  To će biti "in" nekih mjesec-2 onda će sve biti isto kao prije vidit ćeš

13 godina
neaktivan

poslove koje ti očito ne razumiješ

ako ne znaš o čemu pričaš, nemoj o tome ni pričati. a kad već gledaš u svoju kristalnu kuglu, daj pogledaj koliko će mi sutra završiti Arsenal-Wigan.

13 godina
protjeran

trololo

16 godina
odjavljen
kule93 kaže...

Mislim da je ovo neka patka jer nije moguće da stranka u svome imenu sadrži nešto što je zakonom zabranjeno i protiv čega se na svakome koraku vodi borba

Dobre vijesti o registraciji!

Iz Ministarstva uprave smo konačno, nakon višemjesečnih odgoda, dobili "zeleno svjetlo" da je proces registracije zaista u zadnjim fazama te bi idućeg tjedna zaista trebali dobiti finalno rješenje po kojem postojimo kao stranka!

Zahvaljujemo svima na strpljenju i najavljujemo intenziviranje djelovanja!

Očito je dozvoljeno.

Yo, ho, ho and bottle of rum...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Logi73 kaže...

Angry much?

Tyberius_Prime kaže...

Kako politika i gospodarstvo? Jesi li premlad pa jos to nisi imao u skoli, ili si sjedio na usima dok se ucilo  o tome kako se neke stranke i ideologije ne zadrzavaju samo u jednoj drzavi nego se sire po svijetu?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
protjeran

hdz,sdp, sad ovi pirati....sve ista patka ^^

13 godina
neaktivan

KPJ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:27 (royalhero).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Logi73 kaže...

Angry much?

Tyberius_Prime kaže...

Kako politika i gospodarstvo? Jesi li premlad pa jos to nisi imao u skoli, ili si sjedio na usima dok se ucilo  o tome kako se neke stranke i ideologije ne zadrzavaju samo u jednoj drzavi nego se sire po svijetu?

Jesi li ti toliko mlad da ne vidis da je rjec o hrpi klinaca koji ce trubiti kako piratstvo nije kriminal nekih 3 mjeseca i onda nestati? Ili si i ti jedan od tih klinaca (sto je vise nego vjerovatno).

Sto volim kad se hrpa napaljenih klinaca nadje na okupu i svi se stisnu jedni uz druge i misle kako ce nesto promjeniti jer su oni sad napravili "stranku" koja ce se boriti za neka njihova uvjerenja.

Odrasti maleni, ovake stranke nestaju u roku par mjeseci i nitko ih se nakon toga ni ne sjeca.

A to sto na ovom forumu ima copor djecurlije koja se pali na sve te anoynmous i pro piratske stranke i fantazije kako ce oni nekim online protestima promjeniti je druga stvar.

Ova piratska stranka je sala i nece se odrzati nikad.

A to odrasti i dovedi se ustvarni svjet i nemoj fantazirati kako ces biti neki veliki online heroj koji se bori za slobodu govora.

13 godina
protjeran

ali ne stvarno, koja god se stranka osnuje ista je kao sve druge (to je istina koju svi znaju). Sad je popularna ta Piratska stranka zbog stvari koja ta stranka pravi u Švedskoj, ali osim kopiranja Švedske stranke i postovima na stranici Hrvatske Piratske stranke protiv ACTA,PIPA itd itd što su oni? Davam lijevu ruku, ako sada taj "šef" Hrvatske Piratske stranke nije več bio u hdz,sdp kojoj več stranci i lik osnuje tu piratsku stranku jer je "in" i odjednom on je protiv te stranke u kojoj je bio do prije par tjedana. Što će oni to učiniti bolje?  Sada davam desnu ruku da će uskoro staviti i članarine^^

16 godina
neaktivan

Baš sam htio osnovat piratsku stransku do sljedećih izbora {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
16 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:59 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
...

Ovaj smijesni ad hominem pokusaj na osnovi neke divlje pretpostavke o mojim godinama cu zanemariti. Kao i insinuacije da ja podrzavam piratluk (hint: probaj citati samo ono sto sam napisao, a ne iscitavati neke dodatne gluposti koje postoje samo u tvojoj glavi).

Nisi pruzio nikakav protuargument koji opravdava tvoju originalnu tvrdnju da se radi o jeftinom kopiranju. Ako zelis reci da su smijesni svojim pokusajem propagiranja piratstva onda tako reci, a ne nazivati ih plagijatorima. I onda jos tako ratoboran ides braniti svoju nedorecenu ideju uvredama prema svim ostalima koji bi pokusali osporiti tvoju originalnu tvrdnju.

I prije nego mi na ovaj post odgovoris sa jos vise ad hominem napada, jos jednom temeljito od pocetka procitaj cijelu ovu temu da vidis sto je tocno tko rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:14 (rustweaver).
13 godina
protjeran

Što sve neće smisliti.

Još nedostaje Originalna stranka,ali ne želim biti previše optimistićan..

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:35 (Roćka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tyberius_Prime kaže...

Jesi li ti toliko mlad da ne vidis da je rjec o hrpi klinaca koji ce trubiti kako piratstvo nije kriminal nekih 3 mjeseca i onda nestati? Ili si i ti jedan od tih klinaca (sto je vise nego vjerovatno).

Sto volim kad se hrpa napaljenih klinaca nadje na okupu i svi se stisnu jedni uz druge i misle kako ce nesto promjeniti jer su oni sad napravili "stranku" koja ce se boriti za neka njihova uvjerenja.

Odrasti maleni, ovake stranke nestaju u roku par mjeseci i nitko ih se nakon toga ni ne sjeca.

A to sto na ovom forumu ima copor djecurlije koja se pali na sve te anoynmous i pro piratske stranke i fantazije kako ce oni nekim online protestima promjeniti je druga stvar.

A to odrasti i dovedi se ustvarni svjet i nemoj fantazirati kako ces biti neki veliki online heroj koji se bori za slobodu govora.

Ovako obično bivaju odgovori na forumima; "odrasti, ja ti mogu biti pradjed" i slične gluposti. Umjesto omalovažavanja članova foruma bilo to godinama ili znanjem, napiši neki argument i potkrijepi svoje tvrdnje. 

Također, znam priličan broj "omladine" koja puno bolje komunicira i izražava se u raspravama.  Može sad neki primjer kako su stranke ala ove koju spominjemo propale nakon tri mjeseca? Ako se to već događalo, u pravu si. 

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:40 (Cordas).
16 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Gluposti. Čini mi se da su pirati u Njemačkoj dobili 10% svih glasova, što je jako puno

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:51 (cuspajz).
16 godina

Ako budu kopirali razvojni program Norveške i Finske, imaju moj glas!

Ako će kopirati programe Jace i Zokija, onda nemaju! :)

best regards, Maks_Bilogorski
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tyberius_Prime kaže...
rustweaver kaže...
Logi73 kaže...

Angry much?

Tyberius_Prime kaže...

Piratska stranka u Švedskoj dosta dobro djeluje, dapače u parlamentu su sa više mandata nego bilo koja ex-jača stranka kod nas (HSS itd.)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Ovo je ujedno i prva stranka u hr koja se nekako bavi računalstvom...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kad sam vidio galeriju slika,skoro sam pao sa stolca.

Pa za tu hrpu jadnih likova ne bih glasao da mi obećaju 80 kg zlata. Par debelih likova(a la mladi Šeks),neka debela ženska koja izgleda kao školska kuharica i klinka od 11 godina. {#}

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

http://zelenihr.hr

Niti tiko za njih pita, niti se za njih ista cuje. Ova pirastka stranka ima otprilike podjednaku vaznost kao i Alkina predsjednicka kandidatura.

Rustweaver it si sam poceo sa svojim komentarom I 'jesi li premlad" i "sjedio si na  usima" A nisam bas vidio ni da si ti sam iznio ikakav argument zato ne seri bezveze.

Cinjenica je da NITI JEDAN od vas nije izniio niakkav argument zasto je ova stranka dobra.

Niti jedan jedini valjani argument. Pa hajde sad kad ste se svi uspalili kako imate stranku koja prati svjetsku ideologiju uclanite se u nju i za 3 mjeseca se vratite i pokazite sto ste postigli.

Svi navodite neke brojke od 10% Njemackoj i kako u Svedskom parlamentu njima ide dobro.

Ovo nije ni Njemacka a ni Svedska.

Uclanite se u tu stranku i pokazite neki rezultat, a dok taj rezultat ne dodje ta stranka ce biti samo djecja sala.

Nemjte se kititi tudjim perjem i navoditi uspjehe slicnih stranaka. Jer to nisu vasi uspjesi neko samo jedan jadan pokusaj da pokazete kako ovakva stranka nesto moze napraviti.

E pa napravite to.

Odlazim iz ove djecje teme jer se nemam namjeru svadjati sa srednjskolcima koji jos nemaju ni pravo glasovanja na izborima.

A sad lupajte TD-ove i uzdizite svoju piratsku stranku u nebesa. Samo se jos obucite kao Jack Sparrow da pojacate dojam.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
Rustweaver it si sam poceo sa svojim komentarom I 'jesi li premlad" i "sjedio si na  usima" A nisam bas vidio ni da si ti sam iznio ikakav argument zato ne seri bezveze.

Rekao si slijedece:

"Kad nisi u stanju smisliti nista originalno...kopiraj tudje."

Iz toga sam izvukao zakljucak da ili nisi imao politiku i gospodarstvo (jos?), ili nisi pratio gradivo na satu. Jer da jesi, ne bi te ni najmanje iznenadila cinjenica da odredene stranke imaju svoje krakove svuda po svijetu pa to ne bi nazivao kopiranjem. Sto je slijedece, hoces li istu takvu izjavu lupiti i za hrvatske laburiste recimo? Ne primjecujes da ti je argument promasen? Borba neispravnim argumentima, pa makar i za pravu stvar, te argumente ne cini automatski ispravnima.

Sve je tu. Crno na bijelom. Ne moram vise nista dalje pisati i nepotrebno ulaziti u offtopic.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 20:31 (rustweaver).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice