izgleda da stvarno ovisi koji ti se student javi... meni je bilo rijeseno u roku par minuta. Biti uporan i druge nema !
Evo da kazem svoja iskustva koje bas nema veze sa otkuljucavanjem nego vise sa t-schrottom. Prije 2 godine sam uzeo mrak tarifu mislim da je bilo nekih 70kn mjesecno u pitanju. Fora mi je bilo jer sam mogao djabe pricat poslije 19 tak da sam s curom non stop visio na mobu...Prosle godine u 9 mjesecu tarifa istice i ja se zaputim u t_scrot da vidim kaj sad. I klasika zenska meni oce uvalit ovo pa ono pa opet ovo i tak..nisam nis htio uzet jer za neki bolji mob sam trebao dat manje-vise oko 1000kn. I kaze ona meni nema problema nemojte potpisat ugovor sada nego tek oko Bozica kad ce bit akcije dobite ok mob za sicu...Ja uzeo tarifu neka obitelj za 250kn mjesecno i jos jedan br za curu mislim si oko 300kn cu placat za 2 broja imam djabe pozive i sms-ove...yea riiiiiight! Prvi racun 450kn, drugi 430 kn...Zovem t-scrot da vidim u cemu je caka...I uglavnom one poruke koje dobivate za sudjelovanje u nagradnoj igri se posebno naplacuje, trebam curu hitno zovem 10puta svaki put se javi govorna pposta i uzme novce za nista, pricam 10 min poziv prekida...Ponovo zovem t-com da se zalim i kazem na koji nacin se mogu skinut sa tarife i meni operator kaze da nemrem jer nije proslo minimalno 6mjeseci????? Ja kazem nisam nikakav ugovor potpisao nego mi se automatski svaki mj produzeuje. "E ne gospodine ja vidim da ste Vi 14.9 potpisali ugovor na 24 mjeseca u toj i toj tarifi". Meni odma para na usi i idiot idem se svadjat...Nakon toga sam zvao nekih 3-4 puta i svadjao se snjima i tek nakon spominjanja HAKOM-a i drzavnog ins. su me saslusali i "otkrili " da ipak nisam nikakav ugovor potpisao (jos sam ih htio tuzit jer mi sogor odvjetnik)...na kraju su mi sve preko telefona sredili skinuli me sa tarife i zbog dozivljenih neugodnosti (ako ostanem u tarifi) nudili neke mobitele i rucnike kao poklon koje ja naravno nisam uzeo nego otisao na TELE 2 na bonove naravno...pouka je ta da je i njima koliko god monopola imali voda dosla do grla i nisu vise svemoguci...zalite se i prijetite sa HAKOM-om i inspektoratom i ne odustajte!!! Ako vas netko otpili, odma trazite da pricate sa voditeljem odijela il tak nes. Kad sam ja rekao da ocu pricat sa voditeljem odijela lik meni odma gospodine smirite se, probat cemo rijesti zajedno itd. Prosla su vremena kad su nas gulili ko mlade majmune!!
Evo ja pokušao nekoliko puta i nikako uspjet,može li netko kome je uspjelo oprobat sreću opet hihi...pošaljem mu ja imei broj :)
Jučer ujutro poslao mail na tehnicka.podrska@t.ht.hr, popodne stigao odgovor s kodom za otključavanje i još su me kasnije zvali da provjere je li sve prošlo u redu.
Jučer ujutro poslao mail na tehnicka.podrska@t.ht.hr, popodne stigao odgovor s kodom za otključavanje i još su me kasnije zvali da provjere je li sve prošlo u redu.
Šta si sve slao u mail-u, tj. koje sve podatke od mobitela?
Mail treba poslati na tehnicka.podrska@t.ht.hr i nasloviti ga (Subject) s "Otključavanje uređaja".
U mailu trebaš napisati:
- IMEI mobitela
- MSISDN (broj mobitela) s kojim je uređaj kupljen
- je li kupljen u Simpa paketu ili na pretplatu
- svoje ime i prezime
- broj telefona na koji te mogu kontaktirati
I moraš uslikati ili skenirati račun i priložiti ga u mailu.
(Ovo vrijedi za T-mobile)
Čekam 3 dana već od tele2 da mi otključa mobitel,isporučio sam sve navedene podatke,poslao im mail i još uvijek ništa
Kolege koji ste uspjeli otključati mobitel,u kojem vremenskom roku ste dobili ključ?