Google Nexus 7 u Hrvatskoj

poruka: 101
|
čitano: 35.221
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina

Pala je narudžba, https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=182746, jedva čekam :)

WordPress ❤

1 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Google Nexus 7 u Hrvatskoj
sudy_freak kaže...

Ima ga u HG shopu za 2099 kn {#}

14 godina
gamer34 kaže...
sudy_freak kaže...

Ima ga u HG shopu za 2099 kn {#}

Vidim, vidim.

Stavio sam kako bih obavijestio da je i links dobio u svoju ponudu. 

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina

Dobio danas ovo čudo od tableta. Onako je kako sam i očekivao, fenomenan - izrada, rad softvera, veličina... Primijećujem neznatni lift na lijevoj strani, kao što sam i čitao na forumu. Zasad je u ravnini sa okvirom, dok su drugi dijelovi stakla ispod ravnine okvira, ali to je razlika manja od milimetra, čak i manja od polovice milimetra, onako od oka ako moram reći.

Ne mogu dati puno dojmova, nemam trenutno baš vremena. Podesio sam osnove, sa xda i rotanjem i ostalim se bavim tokom vikenda.

Moja verzija je C70.... Nisam baš sretan time, ali ok. za čitavih 200$ se neću žalit. Čovjek mi je rekao da je kupio preko Google Play, pa ajd neka je.

Pluseve i minuse, zbrajam i oduzimam neki drugi put. Inače imam i HTC Evo 3d - kad uhvatim evo u ruku nakon nexusa 7 djeluje malen :) a vlasnici koji imaju evo znaju da nije ni malen a ni lagan bogme :)

Poz

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 19:31 (jollyb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kad kažeš da imaš C70 verziju, gdje to provjeriš? I zašto nisi sretan, to nije dobra serija?

WordPress ❤

0 0 hvala 0
17 godina

pa ako sam dobro skužio, c50, c60 i c70 su početne serije. novije serije su, valjda kako su se u kojem mjesecu proizvodile ili ovisno o razdoblju, pocinju ssn sa C80, c90, cA0...

Kod modela C60 ili c70 se sada može i raditi o silnim modelima koji su se vraćali pa su ispravljeni, da su prerađeni ispravljeni ili refurbished, kako god se nazvalo. 

ja sam samo dobio dio kutije na kojem su podaci i medu tim c70 :)

mislim sretan jesam, daleko od toga da nisam. ali...

dosta sam tema čitao jer su ljudi u prvim mjesecima prodaje a i čak sve dosad imao problema sa podignutim dijelom ekrana, problema sa bojama, trzanjem brigtnes najčešće pa ostalih problema, i zbog kojeg su po neki čak i par puta vraćali model natrag dok nisu dobili primjerak bez ikakvih problema ili odustali. neki su te probleme imali odmah čim su izvadili iz kutije ili nakon para dana ili za par tjedana ili duže... 

zbog tog nemalog broja postova i tema samo na xda sam bio odlučio odgoditi odluku za n7, ali na kraju sam rekao što bude bude. i eto, ovaj komadić hardvera me oduševio tih par minuta što sam ga imao u ruci.

baterija je bila ako sam dobro vidio 11 dana prije nego sam ga resetirao. tip ga je donio iz jamerike, od tad ga nije gasio a prije nego sam ja počeo prčkati je baterija bila 35% :)

teme sa xda:

Nexus 7 defects (imate anketu)

List Of Known Faults (chrome mi baca neki error za malware, netko (google user valjda :D ) je stavio neki link na sliku ili tako nešto slično...)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 1:28 (jollyb).
14 godina
jollyb kaže...

pa ako sam dobro skužio, c60 i c70 su početne serije. novije serije su, valjda kako su se u kojem mjesecu proizvodile ili ovisno o razdoblju, C80, c90, cA0...

a može se i raditi o silnim modelima koji su se vraćali pa su ispravljeni, da su prerađeni ispravljeni ili refurbished, kako god se nazvalo. ja sam samo dobio strgani dio kutije na kojem su podaci :)

A gdje se moze vidjet koja je serija??

17 godina
gamer34 kaže...
jollyb kaže...

pa ako sam dobro skužio, c60 i c70 su početne serije. novije serije su, valjda kako su se u kojem mjesecu proizvodile ili ovisno o razdoblju, C80, c90, cA0...

a može se i raditi o silnim modelima koji su se vraćali pa su ispravljeni, da su prerađeni ispravljeni ili refurbished, kako god se nazvalo. ja sam samo dobio strgani dio kutije na kojem su podaci :)

A gdje se moze vidjet koja je serija??

na kutiji, koliko sam skužio ljude. taj dio kutije imam i ja. bijela naljepnica sa barkodovima i ostalim podacima. meni je serija tableta ranije (ili "prepravljena") jer SSN počinje sa: C70K...

EDIT: pošto je punjač za struju, američki adapter. da li mogu koristiti utikač od npr htc evo 3d ili sonyericson walkman with live? na koje vrijednosti (V, ma itd.) da obratim pažnju? nisam baš stručan u tom pogledu i samo želim siguran da neće pregoriti ili slično... :)

ODGOVOR ZA EDIT sam našao ovdje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 19:52 (jollyb).
12 godina
neaktivan

Koje se verzije prodaju u našim dućanima? Moze li se izabrati prilikom kupnje? U slucaju neispravnosti uređaja (tvorničkog) hoće li htjeti uređaj zamijeniti?

Ciljam na Links jer njima najviše vjerujem od ovih svih trgovina što ga prodaju i nije mi problem dati malo više novaca ako je servis ok.

Kupio bih ga kao zamjenu laptopu, laptopu crkla matična pa je sav posao preuzeo mobitel. Volim čitati i surfati preko mobilnih uređaja, no na mobitelu baterija nije baš nešto pa sam privrzen koristiti stolno računalo na kojem ne volim previše boraviti osim u slučaju igranja igri. Volim gledati youtube preko laptopa ili preko mobitela jer su prenosivi i ne vezu me za stol. Volim i gledati tv i surfati što nemam mogućnost sada od kada mi je laptop pokvaren.

Najviše bih gledao youtube, surfao po internetu, čitao i igrao igrice, u slučaju puta gledao filmove, na teren ponjeo da mogu pogledati acad nacrt....

Za 2000-2200 se ne moze kupiti neki odlican laptop sa super baterijom koji se ne grije previše (ispravite me ako griješim), no eto tablet moze pa sve više razmišljam o kupnji.

Isplati li se kupiti?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice