FIFA 11 PC-Utisci sa Gamescoma

poruka: 3
|
čitano: 1.113
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
FIFA 11 PC-Utisci sa Gamescoma

Posle mnogo nagađanja i šturih informacija, EA Sports je na Gamescomu konačno predstavio novu FIFA-u za Windows u igrivoj formi.

EA Sports je prethodnih godina malo pažnje posvećivao PC publici (Madden, Tiger Woods, NBA Live i NHL serijali su ugašeni), ali demonstracija FIFA 11 za PC kojoj smo prisustvovali, pokazuje da se to konačno menja. Kao što znate, FIFA 11 za PC je miks FIFA 10 i 2010 FIFA World Cup igara sa konzola, i to se itekako vidi, ne samo po izvođenju već i po grafičkoj podlozi, koja je praktično identična kao u njima. Ipak, videti next-gen engine u rezolucijama koje PS3 i Xbox 360 korisnici mogu samo da sanjaju, predstavlja pravo otkrovenje. Doduše, producenti su nam skrenuli pažnju da nam igru prezentuju sa laptopa, pa grafički detalji nisu bili na maksimumu. Kada je reč o sadržaju, bili smo spremni na to da nećemo dobiti sve što i konzolni korisnici, pa nismo ostali preterano razočarani. Online je recimo dosta siromašniji i ne nudi toliko modova, a u mečevima umesto 22, može da učestvuje najviše 10 igrača, po 5 na svakoj strani. Ipak, veliki je plus što ćete moći da se umrežite preko LAN-a. Naravno, zaboravite i na Pro Passing, Personality + i mogućnost vođenja golmana – sve to ove godine ostaje rezervisano za PS3 i Xbox 360 igrače.

 

Kada je reč o licencama, mislimo da velikih promena neće biti – očekivano je da će EA Sports zadržati prava na oko 30-tak liga, ali nažalost, Rest of the World sekcija klubova neće biti proširena, pa je gotovo sigurno da u njoj neće biti naših klubova. Posle 2010 World Cupa u kome su bile sve reprezentacije sveta, FIFA 11 će se vratiti na skromniju brojku od 50-tak selekcija, među kojima neće biti Srbije. FIFA 11 za PC deluje kao neuporedivo bolja igra od svog prethodnika za istu platformu a zahvaljujući vrlo jakoj modding zajednici, možemo očekivati da po nekim elementima čak i nadmaši ostale verzije. Ipak, mnogo toga će biti jasnije kada se 16. septembra pojavi demo.

 

Izvor:Screenfun.rs

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
offline
FIFA 11 PC-Utisci sa Gamescoma

Sve u svemu fifa11 će biti najbolja sportska simulacija(barem u svom žanru) ove i sljedeće godine sve do izlaska nove.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
FIFA 11 PC-Utisci sa Gamescoma

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice