I danas pala T-mobile mreza

poruka: 46
|
čitano: 7.239
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: I danas pala T-mobile mreza
Lazarus Long kaže...

Mukte razgovori vode do kolabiranja mreze sto ovi da se ne bi to desilo bit ce primorani da selektivno iskopcavaju...a koga drugog nego li prepiad korisnike.

Pričaš gluposti. Da svi dobiju besplatno isti dan, sigurno bi došlo do kolapsa. Dodijeljivanjem besplatnih dana će se regulirati opterečenje.

Što se tiće mogučnosti naknade, počitajte uvjete korištenja koje ste potpisali.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Pričaš gluposti. Da svi dobiju besplatno isti dan, sigurno bi došlo do kolapsa. Dodijeljivanjem besplatnih dana će se regulirati opterečenje.

Citaj pazljivije. I ja sam pricao o istom danu.

Nego reci ti meni, kako ce se sve to regulirati sa uvodenjem besplatnih dana? Kome ce to oni dodjeliti besplatne dane a kome ne? ( da ne bi kolabirala mreza)

Slektivno pola/pola? Kako? Jedan dan   imaju prepaid korisnici a drugi dan imaju postpaid?

Ne..tacno je, to je T-mobile...bit ce mufte ragovora sa "slucajnim" drop-out periodima tokom dana

16 godina
odjavljen

Kao što je VIP napravio - korisnike je podijelio u grupe kroz nekih mjesec dana i svaka grupa je imala svoj dan besplatno. Sve je prošlo bez problema.

Zato je korisnicima došla poruka u kojoj piše da će biti obaviješteni koji dan će imati besplatne poruke (jer neće svi isti dan imati).

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan

Pao je i T-Com ADSL :-D

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Citaj pazljivije. I ja sam pricao o istom danu.

Nego reci ti meni, kako ce se sve to regulirati sa uvodenjem besplatnih dana? Kome ce to oni dodjeliti besplatne dane a kome ne? ( da ne bi kolabirala mreza)

Slektivno pola/pola? Kako? Jedan dan   imaju prepaid korisnici a drugi dan imaju postpaid?

Ne..tacno je, to je T-mobile...bit ce mufte ragovora sa "slucajnim" drop-out periodima tokom dana

podjelit ce ih na grupe...

Sims kaže...

da...

nazalost nemas se kome obratit, jer da nazoves tcall centar dobijes odgovore od ekonomista, trgovaca, strojara, pomoraca, hoteljera i konobara koji su slusali 10 dana neko predavanje i oni "pomazu" ljudima...

potpis :D
16 godina
odjavljen

Sims kaže...

da...

nazalost nemas se kome obratit, jer da nazoves tcall centar dobijes odgovore od ekonomista, trgovaca, strojara, pomoraca, hoteljera i konobara koji su slusali 10 dana neko predavanje i oni "pomazu" ljudima...

A što bi ti?Da ti je s druge strene FER-ovac?{#}Kakvu ulogu tu igra koje je profesije osoba s druge strane helpdeska?Ako je problem kod tebe, usmjerit će te riješavanje istoga,a ako je problem na strani centrale il ko zna čega ljubazno će ti reći da će kvar biti uklonjen u roku od par sati?

Što bih ja na to trebao reći, jučer je u cijeloj varaždinskoj županiji bili problema sa, pazi sad ovo fiksnom linijom,  a ja trenutno na poslu i bez faks uređaja i telefona sam se doslovno osječao odsječeno.

17 godina
neaktivan
alankish kaže...

Sims kaže...

da...

A što bi ti?Da ti je s druge strene FER-ovac?{#}Kakvu ulogu tu igra koje je profesije osoba s druge strane helpdeska?Ako je problem kod tebe, usmjerit će te riješavanje istoga,a ako je problem na strani centrale il ko zna čega ljubazno će ti reći da će kvar biti uklonjen u roku od par sati?

Što bih ja na to trebao reći, jučer je u cijeloj varaždinskoj županiji bili problema sa, pazi sad ovo fiksnom linijom,  a ja trenutno na poslu i bez faks uređaja i telefona sam se doslovno osječao odsječeno.

FERovac TAKO JE....

ja tu uslugu placam 3.000 kuna mjesecno+2 full paketa maxadsla sa tv-om i ostalim...

valjda imam pravo na uslugu kakvu zasluzujem, sa profesionalnom osobom sa iskustvom.. sta ce mi netko cije rjesenje ne rada routera je upali/ugasi, ili maxtv "sokirajte uredaj" ...

sta ce mi netko tko mi ne moze pomoci konfigurirati router... ej... ja to PLACAM, kao i svi ostali...

ja za tu lovu hocu USLUGU a ne neko polu s..... i djecarca na liniji koji nista nemoze, nema prava, nesmije ovo nesmije ono...

Nadalje: od 1. mjeseca nisam dobio racun od tmobila i vec 11 mjeseci se natezem sa njima svakog mjeseca. Kako svaka 2 iskljuce telefon ja sam taj dan bez telefona, jer onda nazovem da mi posalju prepis mailom

Na moj mail da zelim primati racune preko maila u PDFu sa svim podacima firme i privatne osobe (za firmu i za stan) meni se odgovara: - postavani, posaljite nam svoje podatke-- iako su isti u moj potpisu u mailu

nakon toga mi se salje mail da ja osobno moram doci u tcentar potpisati nekakve papire jer zatrazuju autorizaciju...

- autorizacija nije ni sluzbeni email koji je kod njih prijavljen kao sluzbeni

- autorizacija nije ni jedan od 12 telefona firme, niti onaj koji se kao naziva: nositelj

- autorizacija nije ni sluzbeni dopis firme sa pecatom i potpisom, sa istog onog maila koji su ZAHTJEVALI da napisem za sluzbeni

djeca u POSLOVNOM odjelu tcall centra nesmiju prespojiti poziv administratoru (iako ne znaju odgovor), ne smiju pisati moje prigovore na rad, ne smiju nista a nista ni neznaju...

onda ja kao POSLOVNI korisnik moram otici u tcentar da bih djete na salteru zamolio da nazove administratora ili ijednu osobu u tom centru koji nesto zna i razumije (jer ni on ne zna odgovor na moje pitanje)...

nakon toga on zove onog istog administratora kojeg ja nesmijem dobiti preko telefona i poziva tmobil centru i dobijam neki polu pametan i polu glupi odgovor...

dakle, isto ono sta ja napravim usmeno, 60km autom i 4 sata izgubljenog vremena, oni mi ne omogucavaju pozivom sa sluzbenog telefona cije racune placam

sad ja pitam: CEMU TCALL CENTAR? ako se sve mora obavljati "osobno" ...

u hrv ocito kao poduzetnike i poslovne korisnike smatraju Antu Gotovca pa misle da mi svi imamo vremena i da lova sama stize na racune, pa da nam nije tesko prosetat svakih nekoliko dana do tcentra i gurat se sa babama koje neznaju platit racun na automatu, ili korisnicima koji placaju 100 kuna mjesecno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 1:50 (Hacker-ri).
17 godina
protjeran

Medimurje opet bez T-Mobile mreze.

Tele2 rules

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moj stari koristi flex team 300, i danas i sutra je kao dobio besplatne sms i pozive i bilo bi lijepo da i danas ne pucaju pozivi i nemreš dobit nikoga!

smeće od mreže, neznam kak si to mogu dozvolit!

17 godina
neaktivan
sto im sada pucaju zbog bespaltnih razgovora?
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
sto im sada pucaju zbog bespaltnih razgovora?

Ne! pucaju im namjerno  zbog toga da nebi trte mrte ljudi  previše besplatno zvali.

17 godina
protjeran

Kod nas ne radi  mreza od jutra.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 22:28 (MorciTheCroat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li se još nekome desilo to da nije mogao plačati parking tj. da bi mu poslali poruku vremenskog ograničenja, makar cijeli dan niste nigdje parkirali?

A kada se "popravila" mreža sve super?

I da ne spominjem da sam dobila prokletu kaznu za parking!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LOL meni sad dosla por da se ispricavaju zbog jucerasnjih kvarova u vezi 2g mreze i da mi nadoplacuju 10kn 6.12

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

LOL meni sad dosla por da se ispricavaju zbog jucerasnjih kvarova u vezi 2g mreze i da mi nadoplacuju 10kn 6.12

Meni su već nadoknadili sa dva dana besplatnih pozivima prije tjedan dana. Ali kaznu mi ne mogu nadoknadit!!

17 godina
neaktivan

meni je islo i kad je navodno padala :D

ide i sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice