To ću ja sutra ili preksutra porazgovarati sa Domagojem pa ću vam sve javiti.
Evo danas sam bio u igraoni. Stolovi su široki 90cm, a monitor je udaljen 10 cm od zida znači 80cm. Mislim da je to oko 90-100cm kad čovjek lijepo sjedne.
Procesori su AMD Phenom 2 x4 925, a u nekih 925. Ram je 4gb sad neznam točno koji, a grafička je kao što je dr.zlo već rekao HD5770.
Evo danas sam bio u igraoni. Stolovi su široki 90cm, a monitor je udaljen 10 cm od zida znači 80cm. Mislim da je to oko 90-100cm kad čovjek lijepo sjedne.
Procesori su AMD Phenom 2 x4 925, a u nekih 925. Ram je 4gb sad neznam točno koji, a grafička je kao što je dr.zlo već rekao HD5770.
Sve bi bilo OK da su to monitori sa 1680x1050 rezom max di HD5770 još može vuči, al na Full HD pre blesavo usko grlo.
Znam, za Full HD bi trebalo barem Gtx 460 od 1gb, ali ipak ne moraš ti igrati igru na full hd ako misliš da ti šteka.
Sljedeći put ću vam saznati još par informacija.
wooho , tek sam sad doznao za igraonu , cim pocnu praznici sjedam u 60-ku i idem dole 2-3 ure , mozemo se dogovorit jedan dan za koju partiju :)
wooho , tek sam sad doznao za igraonu , cim pocnu praznici sjedam u 60-ku i idem dole 2-3 ure , mozemo se dogovorit jedan dan za koju partiju :)
Može samo se javi ;)
Može samo se javi ;)
kad zavrsi skola , javit cu ti se ;) .
Bit će turnir u PES 2011, a poslije njega i druga liga. Također počelo je ponovo natjecanje u Gran Turismu na volanu, samo ovaj put besplatne sate ne nosi samo prvo mjesto, nego još nekoliko. Nije još stavljeno na stranicu, ali stavit će se.
ja bi ovo u zg :(
Sve bi bilo OK da su to monitori sa 1680x1050 rezom max di HD5770 još može vuči, al na Full HD pre blesavo usko grlo.
meni osobno a ni većini u mrežnom napucavanju high postavke nisu uopće važne..
bitno da tjera igre godinu-dvije
Važno da u igraoni nema smetnji, da je čisto i ugodno. Ostalo se može lako rješiti pogotovo uz ovakvu konfiguraciju, nije ovo bezveze najmodernija igraona u Hrvatskoj.
Di to piše?
Evo da obavijestim sve ljubitelje Counter Strikea 1.6
Turnir će se održati u srijedu 27.04.2011. u prostorijama Cyber Symphony igraone u Stobreču, Sv.Lovre 45c u suradnji sa e-Sport.hr sa početkom u 9 sati.
Više informacija OVDJE
Dali zna ko sta je sa ovom igraonom ( cua sam da se zatvorila ) jeli una ko ex- vlasnika dali mozemo odkupit od njega te ex-stvari