1 Bitcoin probio vrijednost od 460$

poruka: 35
|
čitano: 7.187
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: 1 Bitcoin probio vrijednost od 460$
Nitro233 kaže...

ja cu probat stavit softwer na jedan komp viska sta imam u kuci pa cu probat mineat,al neznam ni sam vise  cijena jednog litecoina se utrostrucila zadnjih par dana sa 8€ dosla na 40$

A onda, logicno je da rudaris, rudarenjem gubis struju koja se trosi na komp, a cijena ce zasigurno varirati, nekad veca nekad manja, pa dok bude veca prodaj. Mislim, nije tu nista pametno posebno, cista logika, slicno kao i kockanje u kockarnici, stavis ulog, nesto osvojis, pa mozes birati, hoces to uzeti i crta doma ili ces to dalje uloziti s tim da imas rizik da ces izgubiti.

Litecoin koristi scrypt umjesto SHA-256 kojeg koristi bitcoin, tako da je ASIC masine teze napraviti za litecoin, ali nije nemoguce, stoga ce im i cijena biti puno veca. Vidjet cemo.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

ja cu probat stavit softwer na jedan komp viska sta imam u kuci pa cu probat mineat,al neznam ni sam vise  cijena jednog litecoina se utrostrucila zadnjih par dana sa 8€ dosla na 40$

A kakav ti je taj komp?

Ja sa mojim (Q6600 + 8800GTS) bi izrudario oko 0.015 litecoin po danu.. A to je da radi cijeli dan, 0/24.

Taman da je cijena litecoina 100$, to mi je dnevno 1$.

Recimo da mi komp dok rudari troši 200W*24*30, to je oko 150 kn mjesečno dok bi zarada bila oko 180..

Al i to su maštanja jer cijena nije 100$ :P

No lijepo je maštat i kad si malo zbrojim i oduzmem, ionako sam mislio nabavit neki jači GPU pa bi mogao i rudarit..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

A kakav ti je taj komp?

Ja sa mojim (Q6600 + 8800GTS) bi izrudario oko 0.015 litecoin po danu.. A to je da radi cijeli dan, 0/24.

Taman da je cijena litecoina 100$, to mi je dnevno 1$.

Recimo da mi komp dok rudari troši 200W*24*30, to je oko 150 kn mjesečno dok bi zarada bila oko 180..

Al i to su maštanja jer cijena nije 100$ :P

No lijepo je maštat i kad si malo zbrojim i oduzmem, ionako sam mislio nabavit neki jači GPU pa bi mogao i rudarit..

rudarim za cg minerom za graficku a sa cpu minerom na procesoru, graficka mi postize 140KH/s a procesor 5,88KH/s sa svakom jegrom nekad malo i vise,konfa je phenomII x4,ati4870 te 8gb of ram

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 11:27 (Nitro233).
13 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

rudarim za cg minerom za graficku a sa cpu minerom na procesoru, graficka mi postize 140KH/s a procesor 5,88KH/s sa svakom jegrom nekad malo i vise,konfa je phenomII x4,ati4870 te 8gb of ram

A to je oke.. Moja nekih 25-30 eventualno postiže..

Al sad pak imam nekih problema sa serverom.. baca mi neke greške. pošaljem ti pm, možda znaš odgovor.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Nitro233 kaže...

A to je oke.. Moja nekih 25-30 eventualno postiže..

Al sad pak imam nekih problema sa serverom.. baca mi neke greške. pošaljem ti pm, možda znaš odgovor.

da al atijevke su bolje za mineanje,npr nova 280x postize do 750-800 KH/s a 7990 1200KH/s tako da se sa njima isplati kroz dva mjeseca

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice