Zanima me zašto svako malo u wordu imam problem da kada hoću urediti riječ ispred neke riječi kada počnem tipkati on briše ovu slijedeću riječ. poludim na to, kako da se toga rješim?!?! i da, kako mogu umetnuti sadržaj???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo prvo pitanje nisam bas shvatio, a za sadrzaj je bitno da ti tekst bude formatiran dobro, znaci Naslov -> Heading1, Podnaslov -> Heading2 itd.
Onda, u Office-u 2007, ides na References -> Table of Contents, tu mozes izabrat nesto od ponudjenog ili sam da prilagodis kako ti odgovara, vidices vec i sam.
također nekad imam taj problem. onda odmah spremim dokument, zatvorim ga, pa ga ponovo otvorim i onda sve bude ok...
edit:

Zanima me zašto svako malo u wordu imam problem da kada hoću urediti riječ ispred neke riječi kada počnem tipkati on briše ovu slijedeću riječ. poludim na to, kako da se toga rješim?!?! i da, kako mogu umetnuti sadržaj???
Tipka "Insert" ?
Tipka "Insert" ?
Naravno. I onda u status baru piše OVR. Kad se ponovno stisne, tipkanjem se više ne brišu postojeća slova i sa status bara nestaje (odnosno, "izblijedi") oznaka OVR.
ok a di da maknem opcioju koja mi stalno uključuje veliko I kao u engleskom rječniku?
ok a di da maknem opcioju koja mi stalno uključuje veliko I kao u engleskom rječniku?
promijeniti iz engleskog u hrvatski jezik
na ovom linku imaš opisano i slikovito kako se to radi
( btw: Alati (tools) => Mogućnosti samoispravka (autocorrect) postavi slovo "i" u polje Zamjeni a isto "i" postavi i u polje Ovim