Word - tipkanjem brišem sljedeću riječ

poruka: 8
|
čitano: 18.551
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
WORD problemi

Zanima me zašto svako malo u wordu imam problem da kada hoću urediti riječ ispred neke riječi kada počnem tipkati on briše ovu slijedeću riječ. poludim na to, kako da se toga rješim?!?! i da, kako mogu umetnuti sadržaj???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WORD problemi

Ovo prvo pitanje nisam bas shvatio, a za sadrzaj je bitno da ti tekst bude formatiran dobro, znaci Naslov -> Heading1, Podnaslov -> Heading2 itd.

Onda, u Office-u 2007, ides na References -> Table of Contents, tu mozes izabrat nesto od ponudjenog ili sam da prilagodis kako ti odgovara, vidices vec i sam.

17 godina
neaktivan

također nekad imam taj problem. onda odmah spremim dokument, zatvorim ga, pa ga ponovo otvorim i onda sve bude ok...

edit:

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-embarassed.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 22:37 (jurluk).
17 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

Zanima me zašto svako malo u wordu imam problem da kada hoću urediti riječ ispred neke riječi kada počnem tipkati on briše ovu slijedeću riječ. poludim na to, kako da se toga rješim?!?! i da, kako mogu umetnuti sadržaj???

Tipka "Insert" ?

It's good to be smart - It's smarter to be good
18 godina
moderator
boxer kaže...
BoDdAH kaže...

Tipka "Insert" ?

Naravno. I onda u status baru piše OVR. Kad se ponovno stisne, tipkanjem se više ne brišu postojeća slova i sa status bara nestaje (odnosno, "izblijedi") oznaka OVR.

18 godina
neaktivan
Word - tipkanjem brišem sljedeću riječ

ok a di da maknem opcioju koja mi stalno uključuje veliko I kao u engleskom rječniku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Word - tipkanjem brišem sljedeću riječ
BoDdAH kaže...

ok a di da maknem opcioju koja mi stalno uključuje veliko I kao u engleskom rječniku?

promijeniti iz engleskog u hrvatski jezik
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 15:20 (markbodin).
16 godina
neaktivan
RE: Word - tipkanjem brišem sljedeću riječ
BoDdAH kaže...

na ovom linku imaš opisano i slikovito kako se to radi

( btw: Alati (tools) => Mogućnosti samoispravka (autocorrect) postavi slovo "i" u polje Zamjeni a isto "i" postavi i u polje Ovim

Samoispravak (autocorrect) u Wordu 2003

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice