Office 365 eng verzija na hr MS accountu

poruka: 5
|
čitano: 1.406
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Office 365 eng verzija na hr MS accountu

Pozdrav svima,

budući da se verzija za studente i nastavno osoblje akademske zajednice sastoji od browser verzije od koje mi nema puno koristi, a - koliko je meni poznato, ne nudi se mogućnost povoljne pretplate za pristup full programima, odlučio sam se uzeti jednu od personal edition pretplata.

Budući da neki domaći trgovci nude englesku verziju 365 personal pretplate, koja je povoljnija od verzije za hr i eu tržište, imam par pitanja, pa se nadam da bi netko s više iskustva zna odgovore :)

1. hoće li ona raditi s mojim microsoft accountom(preko kojeg su mi registrirani windowsi), koji za regiju ima HR?

2. ako je odgovor na pitanje pod 1. potvrdan, postoji li mogućnost dodavanja hr rječnika (hr interface mi je nebitan)?

EDIT:

Radi se o sljedećoj vrsti licence:

http://www.links.hr/?naziv=microsoft-office-365-personal-licenca-1-godina-engleski-qq2-00102&option=artikl&id_artikl=250.115.081

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=250115081

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 4:11 (joora).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Office 365 eng verzija na hr MS accountu
Ne znam kakva je situacija sa personal verzijama ali meni u Mid size business verziji dopušta instalaciju na bilo kojem jeziku bez problema. Instalaciju na isto računalo na novom jeziku ne smatra novom. Sa business verzijom sam dobio opciju instalacije do 5 offline Officea. Aktivacija i deaktivacija računala obavlja se preko accounta.
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
joora kaže...

Pozdrav svima,

budući da se verzija za studente i nastavno osoblje akademske zajednice sastoji od browser verzije od koje mi nema puno koristi, a - koliko je meni poznato, ne nudi se mogućnost povoljne pretplate za pristup full programima, odlučio sam se uzeti jednu od personal edition pretplata.

Digresija, ali... Jesi ti siguran da ti nisi negdje neke lončiće pobrkao? Browser verzija alata je dostupna svima koji imaju MS Live account (odnosno, otvoren račun ili na Outlooku ili na OneDriveu ili na Office.comu)? Mislim, ako su ovo naši vrli ministri potpisali, onda jedan epski FFS.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Bukva kaže...

Digresija, ali... Jesi ti siguran da ti nisi negdje neke lončiće pobrkao? Browser verzija alata je dostupna svima koji imaju MS Live account (odnosno, otvoren račun ili na Outlooku ili na OneDriveu ili na Office.comu)? Mislim, ako su ovo naši vrli ministri potpisali, onda jedan epski FFS.

Na žalost jesu. I to je bila velika vijest u svim medijima.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
Bukva kaže...
joora kaže...

Pozdrav svima,

Da, potpisali su. Najžalosnija je činjenica što ne postoji nikakva mogućnost za pojedince da bar po povoljnijim uvjetima dobiju pristup punoj funkcionalnosti, već se to treba rješavati na razini ustanove, koje vjerojatno od sveučilišta i ministarstva dobibvaju odgovor "pa to već imate" :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice