Office 2003 ili 2007?? zaključana tema

poruka: 48
|
čitano: 12.483
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Office 2003 ili 2007??
Jura iz druge galaksije kaže...

Najbolja ti je preporuka da zanemariš i jedan i drugi office. Preskupi su za legalno korištenje, a imaš potpuno besplatan OpenOffice s kojim sve možeš napraviti isto kao u MS Officu.

444 kune za licencu koja omogućuje instalaciju Offica 2007 na 3 računala je preskupo?
17 godina

Najbolja ti je preporuka da zanemariš i jedan i drugi office. Preskupi su za legalno korištenje, a imaš potpuno besplatan OpenOffice s kojim sve možeš napraviti isto kao u MS Officu.

nisu preskupi ako na tome radiš svakodnevni posao koji ti donosi zaradu!
a open office je dobar, ali definitivno nije niti blizu MS office-a... niti ce ikada biti jer kaska JAKO puno za MS-om....to je i razumljivo kada se razvija stihijski, kada netko ima vremena nesto napravi, pa netko radi u javi, netko u C#, netko u C++... i na kraju je to sve JAKO sporo...
naravno, kao sto sam vec napisao, oo je skroz OK za neke manje urede, ali za neke velike firme ili neke napredne poslove OO nije jos zreo...

16 godina
neaktivan
sasa kaže...

a open office je dobar, ali definitivno nije niti blizu MS office-a... niti ce ikada biti jer kaska JAKO puno za MS-om....to je i razumljivo kada se razvija stihijski, kada netko ima vremena nesto napravi, pa netko radi u javi, netko u C#, netko u C++... i na kraju je to sve JAKO sporo...
naravno, kao sto sam vec napisao, oo je skroz OK za neke manje urede, ali za neke velike firme ili neke napredne poslove OO nije jos zreo...

Da si malo bolje obratio pažnju na to što se konkretno odnosi tema nebi davao prijedloge za Open Office ili bilo kakav drugi uredski paket programa!! očigledno je da damu ne zanima licenca niti cijena Software-a koji želi naučiti koristiti a to je MS office bilo 2003 ili 2007!!
Dakle ako tražiš neki uredski posao koji zahtjeva rad u Office aplikacijama i dobiješ taj posao, ti sigurno nećeš sjesti za računalo i instaliravati tamo neki Open Office već ćeš biti primoran raditi u 99% slučajeva s MS office-om!!!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Bellatrix kaže...
sasa kaže...

Da si malo bolje obratio pažnju na to što se konkretno odnosi tema nebi davao prijedloge za Open Office ili bilo kakav drugi uredski paket programa!! očigledno je da damu ne zanima licenca niti cijena Software-a koji želi naučiti koristiti a to je MS office bilo 2003 ili 2007!!
Dakle ako tražiš neki uredski posao koji zahtjeva rad u Office aplikacijama i dobiješ taj posao, ti sigurno nećeš sjesti za računalo i instaliravati tamo neki Open Office već ćeš biti primoran raditi u 99% slučajeva s MS office-om!!!
 da si pročitao cijeli thread onda bi vidio da sam vec davno napisao odgovor na njeno pitanje, ali moj zadnji post je bio odgovor na Jurin post (kao sto se moze vidjeti)
16 godina
neaktivan

Veću glupost nisam već par dana pročitao na forumu. Pa gospodična ide na tečaj kako bi radila u nekoj firmi na kompu, ili imala vlastitu firmu. Profesionalni posao traži profesionalni alat. Daj ga promućkaj prije upotrebe.
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...

Veću glupost nisam već par dana pročitao na forumu. Pa gospodična ide na tečaj kako bi radila u nekoj firmi na kompu, ili imala vlastitu firmu. Profesionalni posao traži profesionalni alat. Daj ga promućkaj prije upotrebe.
 Offtopic:
Zanimljiva i glupa izreka. Primjer neprofesionalnosti na tvoj način bi znači bio Google, Yahoo, SUN, IBM...

Ontopic:
Svakako 2007. Ići unazad ti nikako nemože biti bolje.

Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...

2003 je bolji ali treba pratit standarde pa uzmi 2007

slažem se s time.

ja sad koristim 2003, a prije kojih mjesec dana sam isprobao 2007 i nije mi se svidio pa sam se vratio na 2003. a sad ponovno razmišljam da idem na 2007
 evo baš sam danas prešao na 2007. i sad vidim koliko je zapravo revolucionaran. sad zauvijek ostajem na 2007, naravno sve dok ne izađe novija, a mislim da izlazi 2009
17 godina
neaktivan
Office 2003 ili 2007??

2007. 100%!

Napredniji,ljepši i bolji od 2003.

Plus ako neko čita bug (znam ja da je tih ljudi malo  Smijeh) zna kako promjenit format iz docx. u doc. !

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...

slažem se s time.

ja sad koristim 2003, a prije kojih mjesec dana sam isprobao 2007 i nije mi se svidio pa sam se vratio na 2003. a sad ponovno razmišljam da idem na 2007
 evo baš sam danas prešao na 2007. i sad vidim koliko je zapravo revolucionaran. sad zauvijek ostajem na 2007, naravno sve dok ne izađe novija, a mislim da izlazi 2009
 Eto vidiš da smo svi koji smo tvrdili daje 2007 bolji od 2003 bili u pravu. Hvala MS-u na novom paketu.
16 godina
neaktivan
istina. 2007 je bolji od 2003. sad samo moramo čekati 2009 koji će biti bolji od 2007
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...
jurluk kaže...
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...

slažem se s time.

Eto vidiš da smo svi koji smo tvrdili daje 2007 bolji od 2003 bili u pravu. Hvala MS-u na novom paketu.

nje me ni briga koji je bolji vizulano ili bogatije opcijama ionak samo office koristim za neke prezentacije za školu ili neš po wordu malo napišem i to je to tako da mi ne treba neka posebna verzija jer ne koristim puno... office a 2003 troši manje memorije tako da mi 2003 paše što ne znaci da je bolji 2003 ...bolja je samo meni jer mi paše...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
Iako bi i ja prije preporucio OpenOffice, ali ako biras izmedu Microsoft Office-a 2003. i 2007. logicnije ti je uzet 2007. Sad je rasireniji 2003. ali to postupno opada, a zastupljenost 2007. radte tako da ti je to isplativije, a i 2009. koja izlazi je jako slicna 2007. tako da si mirna jos koju godinu.
A i svi su Office-i na istu shemu tako da ako naucis na 2007. znat ces i na 2003., a ako budes prisiljena radit na 2003. bit ce ti dosta par dana privikavanja!!
Pozz
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina

Znate li možda kolko košta Office 2007?

emerik
16 godina
neaktivan
Office 2003 ili 2007??

Mislim da ti pise ..procitaj par postova iznad ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Znate li možda kolko košta Office 2007?

pa jel tolko teško otić na stranice ms-a i pogledat cijene???
16 godina
neaktivan
Office 2003 ili 2007??

nego kika za kojeg si se odlućila 2003 ili 2007???

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Office 2003 ili 2007??

mislim da je odustala nakon svih ovih postova!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Dosadni ste, ponavljate se...

Lock!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice