Pozz,
imam tekst od nekih 100 - 150 strana koji je napisan na ćirilici. interesuje me kojim programom mogu taj tekst kada skeniram pretvoriti u latinicu?
Pozz,
imam tekst od nekih 100 - 150 strana koji je napisan na ćirilici. interesuje me kojim programom mogu taj tekst kada skeniram pretvoriti u latinicu?
Microsoft Transliteration Utility:
Evo probao sam ja ovaj program - na početku instalacije mi kaže da mi treba .net Framework 1.1. U mene je 3.5 i neće... je li trebam izbrisati tu verziju .net Framework - a i instalirati 1.1?
Evo probao sam ja ovaj program - na početku instalacije mi kaže da mi treba .net Framework 1.1. U mene je 3.5 i neće... je li trebam izbrisati tu verziju .net Framework - a i instalirati 1.1?
probaj, samo malo cudno da s novijim nece, a sa starim hoce...
al svakako probaj, cas posla je to...
Samo ti instaliraj Framework 1.1. Ne moraš brisati 3.5
Opet neće , skeniram tekst, stavim taj PDF da mi prevede i onda mi samo izbaci prazan dokument kao dokument gdje bi trebao biti prevod... ima li ko kakav prijedlog?