Seagate Bracuda 7200.11 32mb - UPOZORENJE

poruka: 100
|
čitano: 16.798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

A kako onda objasnjavas da moj vec barem 2 godine radi bez problema? I to kao sistemski disk, WD5000AAKS, 16MB cache, SATAII. To je koliko kaze WD site caviar blue.

Kolike su ti temperture hardova? Kod mene ne prelaze 40°C po ljetu. Sada su 35-37°C. Bez hladjenja to ode vrlo lako i preko 60°C.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Seagate Bracuda 7200.11 32mb - UPOZORENJE
Mato_Ivanovac kaže...
athlon64 kaže...

Zašto jednostavno ne kupite WD i riješite životne probleme Hahahahahah.

Ha ha ha ha baš si smješan pa vidiš da imam problema s WD-om al dobro ajd sad 10% se poboljšo kad sam šteknuo sata I kabel u njega mislim ovo je 3 wd koji krepaje ja mislim da je do te serije problem vidjet ću s WD Black kako će se ponašati ako nebude ko ovaj ja sretan ko nova godina!

Cekaj, sta to znaci da je cijela serija banana ako su tebi 3 komada crkla?

mene WD sluzi vec preko 3 godine i nemam nikad nikakvih problema sa njima...

potpis :D
16 godina
protjeran
Solo761 kaže...

A kako onda objasnjavas da moj vec barem 2 godine radi bez problema? I to kao sistemski disk, WD5000AAKS, 16MB cache, SATAII. To je koliko kaze WD site caviar blue.

Kolike su ti temperture hardova? Kod mene ne prelaze 40°C po ljetu. Sada su 35-37°C. Bez hladjenja to ode vrlo lako i preko 60°C.

Evo temperatura je sada WDC WD5000AAKS-00A7B0    34 °C  (93 °F) 80mm vent hladi ga pri 2000 okretaja

P.S De iz everesta kao i ja to zaljepi mi da vidim!

Hacker-ri kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
athlon64 kaže...

Zašto jednostavno ne kupite WD i riješite životne probleme Hahahahahah.

Ha ha ha ha baš si smješan pa vidiš da imam problema s WD-om al dobro ajd sad 10% se poboljšo kad sam šteknuo sata I kabel u njega mislim ovo je 3 wd koji krepaje ja mislim da je do te serije problem vidjet ću s WD Black kako će se ponašati ako nebude ko ovaj ja sretan ko nova godina!

Cekaj, sta to znaci da je cijela serija banana ako su tebi 3 komada crkla?

mene WD sluzi vec preko 3 godine i nemam nikad nikakvih problema sa njima...

Ćuj ja neznam kako su ošla 3 (uskoro) samo znam da su ošla nešto neće štimati s njihovom glavom što okreće onaj disk prvo. disk se usred rada gasio drugo. poćme bacati bsodove pa bude mjesec dana sve ok odlićno funkcionira....svakih 3-4 mjeseca moram mjenjat hard jer krepa onaj serviser je bio rekao da je zbog non stop reinstalacije i instalacije sistema....sektori sve što je našao nekih 90% je oštećeno ja sam došao do 20% ćekao 2 dana da dođe do 20% i kako je krenuo najvjerojatnije bi bilo 90% pokvarenih sektora!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 23:21 (Mato_Ivanovac).
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Ćuj ja neznam kako su ošla 3 (uskoro) samo znam da su ošla nešto neće štimati s njihovom glavom što okreće onaj disk prvo. disk se usred rada gasio drugo. poćme bacati bsodove pa bude mjesec dana sve ok odlićno funkcionira....svakih 3-4 mjeseca moram mjenjat hard jer krepa onaj serviser je bio rekao da je zbog non stop reinstalacije i instalacije sistema....sektori sve što je našao nekih 90% je oštećeno ja sam došao do 20% ćekao 2 dana da dođe do 20% i kako je krenuo najvjerojatnije bi bilo 90% pokvarenih sektora!

onda je to zbog nepravilnog koristenja a ne jer nevalja...

mjenjaj servisera... svakad 3-4 mjeseca moras mjenjat hard? di je taj vic? BSOD cega?

16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

onda je to zbog nepravilnog koristenja a ne jer nevalja...

mjenjaj servisera... svakad 3-4 mjeseca moras mjenjat hard? di je taj vic? BSOD cega?

Ćuj ja se više niti nesjećam bsod po pitanju hdd-a nisam imao ima 2 mjeseca ćuj ja hdd uštekam i kada mi god stigne s servisa pošalju novi (više nema te trgovine niti servisa) ja uvijek mu dam nove kabele strujni i sata i evo sada gledam stari sata II kabel nabubrio je utikać koji ide u hdd i sad se služim sata I kabelom dok nenabavim sata II kabel

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
17 godina
Mato_Ivanovac kaže...
Solo761 kaže...

Evo temperatura je sada WDC WD5000AAKS-00A7B0    34 °C  (93 °F) 80mm vent hladi ga pri 2000 okretaja

P.S De iz everesta kao i ja to zaljepi mi da vidim!

Dosta Dugo mi je trebalo da skuzim da je pjesnik mislio na tekstic kopiran iz everesta kao "zalijepi". Ja kada to radim stavljam screenshot. Temperature bi vjerojatno bile i nize da hard ne srota zadnjih sat vremena jer kopiram nekih 40GB preko mreze i da proc ne renderira nesto isto zadnjih sat vremena (to ce me nauciti da ne pretjerujem sa ray trace-anim elementima...)

17 godina
neaktivan

meni ne prelazi 35 neznam sta da radio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nakon pustih zvukova meni Hard jos uvijek radi...:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni Seagate 320 gb 7200 16 mb radi 2 godine već! Jedina zamjerka je da u njemu krči kao ludo od kad je kupljen! Ali radi full brzinom! LOL

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

meni ne prelazi 35 neznam sta da radio

Takodjer i meni je tako...evo stoji mi cijelo jutro upaljen a temp je 30 stupnjeva...

temp temp
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice