Problem wd hdd 3 tb

poruka: 9
|
čitano: 2.097
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem wd hdd 3 tb

Disk sam napunio sa 2.3tb podataka (formatirano max 2.72tb), tri puta sam ga iskljucio i ukljucio i nakon cetvrtog ukapcanja

me win764bit pita da li hocu "scan and fix", pokrenem, nakon par sati se "poprave greske" medjutim free space na disku je 0kb

(znaci nakon scan and fix "proguta" sav free space (oko 400gb) i jos "poremeti" neke .mp3 fajlove (ime ne pase uz pjesmu)),

pobrisem folder sa 50gb i opet nakon ukapcanja/iskapcanja trazi scan and fix i nakon sto odradi naravno proguta sav free space

(0kb), da li netko zna u cem je problem? Koristim dual boot win764bit i xp64bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem wd hdd 3 tb

probaj kod nekog frenda disk... ak se i tam gubi, ne preostaje ti drugo nek spasiti što se dade spasiti pa formatirati... a ak se opet ponovi oda ti je disk u banani :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem wd hdd 3 tb

Zaboravio sam napisat da disk koristim u externoj 3.5" ladici http://www.canyon-tech.com/archive/storage/enclosures/CN-HDD35SA1 , jel moguce da zbog ladice "zeza", prestara ili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem wd hdd 3 tb

neznam zakaj bi ga zezala... fkt nezz, probaj ga uštekat direkt

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem wd hdd 3 tb

Imam laptop, nemrem ga direkt ustekat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem wd hdd 3 tb

Kad sam ga inicijalizirao prvi put isto sam se namucio da ga os vidi (preko ext ladice), prvi put napunio sa oko 1tb podataka, nakon par dana upotrebe javi da moram formatirat, formatirao i nakon toga ponovo napunio sa 2,3 tb (prvi post), trazio sam po netu, ljudi dosta imaju problema sa diskovima vecim od 2 tb (o svom problemu nisam nis nasao), da sam znao nebi se z... sa ovim od 3tb neg bi uzo 2tb i gotovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem wd hdd 3 tb

Jel zna netko zasto nakon sto "scan and fix" odradi svoje sav free space na disku nestane, jel imao tko slican problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem wd hdd 3 tb

treba inicijalizirat/formatirat disk na sto novijoj maticnoj ploci i onda nema problema :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Problem wd hdd 3 tb

Google: Unlock 3TB -> does my MBO support it?

From all the things I lost, I miss my mind the most...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice