imam jedan problem sa DVD-RW..to jest sa dvd przilicom...ona sve radi normalno ..dok ja kad ne ubacim cde..ona vrti ga 5 sek..i onda zasteka....i nemogu ju otvori i nestane mi ono u mojem racunalu DVD-RW....odna kad ga ugasim i ponovno upali..kad ga ponovno pokrenem..ako u roku pet sekundi ne izvadim cde...onda ce mi opet bit zatvorito... i necu moc izvadit cde..molim za pomoc...i zahvaljujem onom ko ce mi pomoc..H.
HEELLPP..HVALA UNAPRIJED...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda se kabel malo odspojio pa ne sjedi kako treba i radi probleme! ili je jednostavno prza otisla u vjecna lovista i vrijeme je za novu!
vrijeme za novu stara..oko 5 mjeseci...a jedan kabal se bio odspojio...i imo sam tri utikaca za ustekat i probo sam u sva tri i u sva tri..nece da radi...
ma najlakse...kolko para treba ppripremit...
imas vise i skuplji i jeftiniji zavisi od kvalitete
ma da je sto bolji..a sto jeftiniji...
ma da je sto bolji..a sto jeftiniji...
Dobra je ta od LG.-a, imam ju ja
Jedino bi joj zamjerio manjak LightScribea, s tim sam se uvijek volio zezat
ma nis onda cu kupit novu...
ma ja imam SONY 22X DRU 860S al mi je radila 5 mjeseci pa mi je cudno....
ma ja imam SONY 22X DRU 860S al mi je radila 5 mjeseci pa mi je cudno....
ja sam u 5 mjeseci 2 promjenio i vise mi se neda kupovati
a jbga..onda je mozdfa do kompa..
nemoj koristit KVAR(K) medije pa će duže radit...
Evo isto jednog predloga za: Opis uređaja TSSTcorp CDDVDW SH-S223C SCSI CdRom Device .
Ja sam imo velikih problema sa Optičkim uređajem. Promjenio sam tri i to: LG zatim Samsung i na kraju ovaj koji sam ti predložioTSSTcorp. Prethodna dva su mi radila po nedelju dana a onda nisu prepoznavala CD/DVD jedno vrijeme. Najbolje mi se pokazao ovaj TSSTcorp koji mi radi već od kraja sedmog mjeseca i više nemam problema.