Nakon updeta biosa,ssd ne radi

poruka: 6
|
čitano: 946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kao što piše u naslovu,napravio sam updete biosa na verziju 2.40 ,i nakon toga ssd (ocz agility 60GB) više ne radi.

Nemaga više u biosu.

Vratio sam bios na staru verziju 2.30  ,ali nije pomoglo.Stavio sam taj ssd u stari pc,ali ni to nije pomoglo.

Imali netko kavu ideju,kako ovo napraviti da ponovno radi.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nakon updeta biosa,ssd ne radi
zzz kaže...

Kao što piše u naslovu,napravio sam updete biosa na verziju 2.40 ,i nakon toga ssd (ocz agility 60GB) više ne radi.

Nemaga više u biosu.

Vratio sam bios na staru verziju 2.30  ,ali nije pomoglo.Stavio sam taj ssd u stari pc,ali ni to nije pomoglo.

Probaj sa drugim kabelom. Probaj promijeniti i kabel od napajanja.

LOL
17 godina
Suddenly Psychotic kaže...
zzz kaže...

Nemaga više u biosu.

Probaj sa drugim kabelom. Probaj promijeniti i kabel od napajanja.

To sam probao,ali nije pomoglo.

Zaboravio sam spomenuti da na ssdu svijetli zelena svjećica,kao da normalno radi.

17 godina
neaktivan
Ako imaš Z77 Extreme 4 onda su to poznati problemi (zapravo jedini koje ja imam, ali ima još takvih ploča - čipset ima problema).

Probaj resetirat CMOS.
Znači izvadiš kabel iz napajanja (bez struje sve kompletno), stisneš gumb kao da ideš palit PC (tako da budemo sigurni da su kondenzatori prazni) i stisneš i držiš gumb barem 15sek (clear cmos) na zadnjoj strani gdje su konektori ili ako se ne radi o Extreme4, potražiš gdje je na svojoj ploči

Probaj onda upalit, ostaviš ga minutu nakon što si ga stisnuo.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...
Ako imaš Z77 Extreme 4 onda su to poznati problemi (zapravo jedini koje ja imam, ali ima još takvih ploča - čipset ima problema).

Probaj resetirat CMOS.
Znači izvadiš kabel iz napajanja (bez struje sve kompletno), stisneš gumb kao da ideš palit PC (tako da budemo sigurni da su kondenzatori prazni) i stisneš i držiš gumb barem 15sek (clear cmos) na zadnjoj strani gdje su konektori ili ako se ne radi o Extreme4, potražiš gdje je na svojoj ploči

Probaj onda upalit, ostaviš ga minutu nakon što si ga stisnuo.

Nije pomoglo.

17 godina

Reklamirao ssd ,i evo dobio novi.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 21:25 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice