osim u futuri da
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da nisi možda na sata 2 priključku na matičnoj
Mislim da nisam, jer GA-970A-UD3 ni nema 2.0 utore.
EDIT: Jel moze bit da driveri nisu dobro instalirani za satu ili nesto?
Ima SATA3...
uzeo sam ocz arc.. doduse nisam znao da se nedobije 2.5 na 3.5 adapter.. moze neko linkat nemogu nac nikako' po mogucnosti u linksu jer sam iz zd..
zasad mi stoji samo u kucistu ne ucvrcen.
- AS SSD
- CrystalDisk
budem kad rjesim sve i instaliram win.
uzeo sam ocz arc.. doduse nisam znao da se nedobije 2.5 na 3.5 adapter.. moze neko linkat nemogu nac nikako' po mogucnosti u linksu jer sam iz zd..
zasad mi stoji samo u kucistu ne ucvrcen.
odi do linksa kod male pošte, tamo sam ja uzeo nedavno adapter sa 2.5 na 3.5 i par kuna košta
evo konkretno link i imaju ga u trgovini
zadnja 2 su ti namjenjeni za sata 2, a 0,1,2,3 utori su ti sata3 mislim.
nije dobro driveri za sata konektore ili ahci mod ti nije dobar
piše ti u gornjem ljevom ćošku as ssd-a
hm, sto bi trebao onda?
edit: ide mod mi je.. znaci sad trebam mjenjat registry da bi stavio ahci mod.. great.
to šta sam ti poslao u privatnoj poruci tako napravi
hm, sto bi trebao onda?
edit: ide mod mi je.. znaci sad trebam mjenjat registry da bi stavio ahci mod.. great.
yep...
Ako ne znas evo uputstva:
1) Run the Registry Editor (regedit.exe)
2) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci
3) Set the "Start" value to 0 (zero)
4) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Pciide
5) Set the "Start" value to 0 (zero)
6) Shut down
7) Start up again, but before Windows boots go into the BIOS configuration screens and change the disk mode to "AHCI". Save the new BIOS configuration and restart so that Windows boots.
hvala vam momci.. Probat cu ovo vcrs ili ujutro pa javim ako zapnem negdje.
ovo moje ti je na hrvatskom pročitaj ako treba 5 puta i riješiš za 2 minute,radi 100%,provjereno
Evo mojih rezultata http://prntscr.com/5vizax
Napravio ono sto ste gore napisali valjda je sada bolje http://prntscr.com/5vj24p
Bolje od moga dosta :D
Jel mogu ja jos svoj kako poboljsat da ide tako do 600 700?
Msm da mi score bude bar 600. Jer kolko vidim write mi je preloš.
Imam malu dilemu između Intela 730 i Samsunga 850 pro. Imaju istu cijenu a samsung je nešto brži i ima 10 godina garanciju. Koji od ta dva uzeti?
Haha i meni je bilo tako imas gore napisano sta tocno trebas napravit.
1) Run the Registry Editor (regedit.exe)
2) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci
3) Set the "Start" value to 0 (zero)
4) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Pciide
5) Set the "Start" value to 0 (zero)
6) Shut down
7) Start up again, but before Windows boots go into the BIOS configuration screens and change the disk mode to "AHCI". Save the new BIOS configuration and restart so that Windows boots.
eo i mog
Je to sa rapid modom ili sta, ogromne su ti 4k-64 brzine haha
nakon tih postavki se popravilo,ali i dalje mislim da nesto nije kako treba,jel moze utjecati sata2 prikljucak u tolikoj mjeri da imam ovo:
Naravno da SATA 2 utjece kad ima max propusnost od 3GB, treba stavit (ako MBO ima) na SATA 3 sa 6GB