Hehe samo dokaz kako marketing se moze svesti na brojcice.
Nemas razlike, ja sam ti samo preporucio to ako zelis oslobodit sata port na maticnoj.
SATA Express ce mu uzet 2 obicna SATA konektora na maticnoj...
Hehe samo dokaz kako marketing se moze svesti na brojcice.
Nemas razlike, ja sam ti samo preporucio to ako zelis oslobodit sata port na maticnoj.
SATA Express ce mu uzet 2 obicna SATA konektora na maticnoj...
Pa ti su predvideni za SATA Express...
Pa ti su predvideni za SATA Express...
Nisu, nego su i za obicni SATA, i to 2 komada po jednom SATA Express portu
Primaju obicni SATA, ali imaju ekstra pin i utore za taj kabel.
Dakle pokusavam ti rec ako tutnes taj ogromni sata express kabel da gubis 2 obicna sata konektora, nisam se referirao na taj ekstra utor
Cemu spajat SSD na sata express kad tako samo gubis jedan SATA port + imas krme od kabla/konektora + brzina ti je jos uvijek
SATA3 (SATA 6Gbps) jer SSD ne podrzava vece brzine
= waste of space, time and money. A ni ne izgleda bas lijepo
pozdrav
danas mi se pokvario main HDD, tako da sad gledam neki ssd za system.. imam vec 1500 gb dodatne memorije pa zato gledam ssd a ne opet hdd..
nemam neki veliki budet, a i potpuni sam laik sto se ssdova tice i nepratim trendove, tako da moze preporuka?
uglavnom, imam budet do nekih 500 kn..
dali ima ista u tom cjenovnom rangu? eto, ako neko zna cijenio bi pomoc..
hvala
pozdrav
danas mi se pokvario main HDD, tako da sad gledam neki ssd za system.. imam vec 1500 gb dodatne memorije pa zato gledam ssd a ne opet hdd..
nemam neki veliki budet, a i potpuni sam laik sto se ssdova tice i nepratim trendove, tako da moze preporuka?
uglavnom, imam budet do nekih 500 kn..
dali ima ista u tom cjenovnom rangu? eto, ako neko zna cijenio bi pomoc..
hvala
Evo malo opsirno pa vidi koji ti cijenom pase - Nabava.net
hmm, ocz arc 120gb ili kingston 300?
Od ta dva arc svakako, samo nađi model s 5 godina garancije.
nazalost ako nema u hr i treba narucivat to mi neodgovara.. trebam sto prije uzet neku memoriju da osposobim kompjuter jer treba za skolu..
matura...
dakle ovo?
sto je sa ovim kingston furyem i transcend 340 128 gb?
Toga uzmi, duža garancija nego kod ostala dva, a možeš gledati i Intel 520.
Jesi li uračunao carinu i PDV ?
A more bit scam, 102 je prodao a samo 6 dojmova, znači nije skoro nikome stigao još
A dobro, s PDV-om je stotinjak dolara, što je opet prilično povoljno.
http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.e4a1b155b2a5461d858f06da0f963b21.ocz-ssd-arc-100-120gb-r475-w395-95k-s3.aspx
dakle ovo?
sto je sa ovim kingston furyem i transcend 340 128 gb?
Lol, evo sad je poskupio za vise od 60 kn u centro.hr, a u hg spota daju 3 godine garancije samo.. Dali da idem na kingston hyperx fury onda? Ili mozda neki 3.? Ovaj intelov mi je preskup..
U centro.hr jasno pise 5 godina, al ipak 560 kn mi je previse..
Ne znam onda da uzmem kingston hyperyx fury ili arc, ali sa 3 godine garancije oboje.. 500 kn su oboje u tom slucaju
popusti na SSDove u eKupi trgovini. Bas mi doso mail danas, nisu veliki ali ustedi se... ako se uzme na rate lakse je :D
U centro.hr jasno pise 5 godina, al ipak 560 kn mi je previse..
Ne znam onda da uzmem kingston hyperyx fury ili arc, ali sa 3 godine garancije oboje.. 500 kn su oboje u tom slucaju
Očito je rijec o grešci, vjerojatno povukli od vector linije 5 god. jamstvo jer nemoguce da ima toliko, svugdje je 3 godine ako malo pogledas na nabavi.
šta kažete na ovaj
Samsung 250GB 850 EVO SSD SATA3 MZ-75E250B/EU (850 Series, SATA3)
http://www.edigital.hr/ssd-pogon/samsung-250gb-850-evo-ssd-sata3-mz-75e250b/eu-(850-series-sata3)-p460150.html?bid=&partner=10001
u extreme digitalu za 907 kn
nakon što sam malo proučio po forumima o extreme digitalu,
mislim da nema šanse da nešto tamo kupim
Ali koliko sam shvatio nikad ti (na srecu) nije nista ni riknulo. Za ssd je dosta bitna garancija, a i jedan
od glavnih aduta koje je samsung uveo na 850 evo seriji je 5 godina garancije (u odnosu na 3)
koji ssd je bolje uzeti kingstong (ili kako se piše) ona obični, onaj hyperfur ili patriot od 120gb svi su oko 500kn ?
koji ssd je bolje uzeti kingstong (ili kako se piše) ona obični, onaj hyperfur ili patriot od 120gb svi su oko 500kn ?
Intel 520 120GB
S 2200 sam dosa na 3200 :D a problem je ca tega nemaju bas vise
Intel 520 120GB
S 2200 sam dosa na 3200 :D a problem je ca tega nemaju bas vise