Koji hard disk za laptop preporuka

poruka: 4
|
čitano: 7.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam laptop Toshibu Satellite L515, dosad  sam koristio HDD 320gb SATA-300, ali mi je zbog vise bad sectora taj disk krepao (da ne duljim, niti jedan OS se ne zeli instalirat na njega).

Tako da bih zelio nabavit novi disk pa gledam opcije. Znam da ima hrpa tema o nabavi HDD-a, ali ja bih htio da preporucite konkretno za moju konfiguraciju.

Gledao sam temu za odabir harda gdje se preporuca WD Black 500gb, ali posto je taj post star godinu ipo, zanima me dal jos uvijek stoji ta preporuka ili ima nesto bolje/povoljnije u ovom trenutku?

U neko dogledno vrijeme planiram  kupiti eksternu esata ladicu pa onda stavit taj disk u nju i imat ga kao externi, a eventualno kupit neki SSD od 32 ili 64gb i na njega stavit OS... ali otom potom

Fala na preporukama

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji hard disk za laptop preporuka
sta nitko nema neki komentar, preporuku, prijedlog?
14 godina
Re: Koji hard disk za laptop preporuka

Slobodno uzmi taj WD Scorpio Black ili možeš čak i nešto jeftiniji Scorpio Blue jer je razlika u performansama između njih gotovo zanemariva.

14 godina
neaktivan

pozz

imam jedan laptop 8.9" i ne radi hard (bad sector) nemože se instalirati niti jedan OS pa planiram nabavit novi ali neki jeftiniji ima neke preporuke?

koji hard ide unutra koliko inča i na što moram paziti inače bio je 160 GB sata prije, planiram uzeti isto takav koja bi bila cijena?

laptop je Avia neki kineski ???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice