HDD s SD backup opcijom

poruka: 8
|
čitano: 2.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
HDD s SD backup opcijom

Trebam preporuku za prijenosni disk, ne mora biti SSD, koji ima opciju kopiranja podataka s SD kartice bez računala i obavezno neku vrstu baterijskog napajanja. Doslovno hoću uređaj da mogu izvaditi karticu iz kamere i staviti u uređaj i da mi automatski kopira sve na sebe. Ne treba biti ništa prevelikog kapaciteta, dosta mi je cca 250 gb. Još bolja opcija bi bila da je uređaj tray pa da mogu u njega staviti svoj SSD.

Gracias!

0 0 hvala 0
12 godina
HDD s SD backup opcijom

Nikad nisam čuo da ovako nešto postoji.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDD s SD backup opcijom
12 godina
Old Iggy kaže...

Imaš takvih uređaja, ali su poprilična egzotika.

Hvala puno, sada znam i to. Bome cijena je da se smrzneš.

2 godine
HDD s SD backup opcijom

Zar nije jednostavnije kupiti 10 SD kartica i onda same rokaj? Ionako prije ili poslje te slike treba prebaciti na nekamo za trajnu pohranu/editing.

0 0 hvala 0
15 godina
BinaryJesus kaže...

Zar nije jednostavnije kupiti 10 SD kartica i onda same rokaj? Ionako prije ili poslje te slike treba prebaciti na nekamo za trajnu pohranu/editing.

Nije, ideja je odmah napraviti backup.

12 godina
HDD s SD backup opcijom

Po meni dobra opcija bi bila spojiti fotoaparat na mobitel i odmah na mobitelu napraviti kopiju onoga što je slikano.

Vjerujem da je mobitel uvijek pri ruci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.6.2023 16:02 (Valentin17).

0 0 hvala 0
12 godina
Old Iggy kaže...
BinaryJesus kaže...

Nije, ideja je odmah napraviti backup.

Tako je, više kartica nije backup.

Valentin17 kaže...

Po meni dobra opcija bi bila spojiti fotoaparat na mobitel i odmah na mobitelu napraviti kopiju onoga što je slikano.

Vjerujem da je mobitel uvijek pri ruci.

Nemoguće uz današnju tehnologiju. Cca 500 fotki u sat vremena je pre više za prebacivanje u mob putem WiFi ili BT standarda, a da ne pričamo o limitiranoj pohrani mobitela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice