Pozdrav, danas palim komp kad ono pise da ide on checking disks, ja ga pustim i napiše master file cannot be found, ja mislim da je tako nesto bilo upalim komp odem pogledat nesto na eksterni hdd kad ono "F:\ is not accessible. The disk structure if corrupted and unreadable." evo dole i slika.
Mislim si ajde možda mi je esata utor na matičnoj nešto potrgan, šta ja znam, prebacim ja u drugi utor, opet isto. Šta da radim? Na njemu imam jedno 600 gb svega. Idem sad probat ga preko usb-a spojit dal ce radit, al onda mi je prespor, ima neko neku ideju?
Inače sve fino radilo.
Pod moj pc vam piše o kojem se disku radi.
Hvala!

srečom rješenja ima itekako uglavnom prvo spoji disk preko eSata no ako to ne ide ona spoji preko USB utora pa onda odradi s Minitool programom.Na prvom linku imaš sve bitno vezano za verziju programa, a na drugom kako se to radi uglavnom treba ti Damage Partition Recovery modul u tom programu i to je to.

njih ti neče vratit sigurno ako ih imaš na tom disku moš zaboravit na te podatke dobit češ novi disk sigurno.Trebo si prvo probat odradit s ovime kaj sam preporučil, pa probat spasit bitne podatke ako ih imaš i ako se može pa tek onda odnjet disk na reklamaciju no ak ti podaci nisu bitno onda ništa.