Tomato u USA - par pitanja

poruka: 6
|
čitano: 1.799
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

bok ekipa,

žena uskoro putuje u USA na 10ak dana, ima Tomato pretplatu s 18000 jedinica i nekih 10000 jedinica za EU roaming (po Tomato app-u)

no, koja je situacija van EU?

što bi joj bilo najbolje koristiti da ima bar nekakav internet, ništa pretjerano (navigacija, koja poruka i tak to) ?

napomena - ima Redmi Note 9 pro koji nema e-sim (pa nekakva privremena US e-sim kartica pada u vodu), ali mob podržava dvije fizičke sim kartice...

kupiti neku od fizičkih sim kartica prvom prilikom (aerodrom?) ? koju? (preporuka)

ps: u hotel(ima) će vjerojatno imati nekakav wifi

svaki savjet je dobrodošao... hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Tomato u USA - par pitanja
e-sim pogledaš odavde dok je doma, cijene i GB što trebaš

Vidi mobimatter
12 godina
Sorry nisam vidio da nema mob za esim
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Samarzija kaže...
Sorry nisam vidio da nema mob za esim

sve ok :) hvala svejedno

14 godina
60nine kaže...

bok ekipa,

žena uskoro putuje u USA na 10ak dana, ima Tomato pretplatu s 18000 jedinica i nekih 10000 jedinica za EU roaming (po Tomato app-u)

no, koja je situacija van EU?

što bi joj bilo najbolje koristiti da ima bar nekakav internet, ništa pretjerano (navigacija, koja poruka i tak to) ?

napomena - ima Redmi Note 9 pro koji nema e-sim (pa nekakva privremena US e-sim kartica pada u vodu), ali mob podržava dvije fizičke sim kartice...

kupiti neku od fizičkih sim kartica prvom prilikom (aerodrom?) ? koju? (preporuka)

ps: u hotel(ima) će vjerojatno imati nekakav wifi

svaki savjet je dobrodošao... hvala unaprijed

Prepaid simovi manjih operatera nisu skupi, paketi su uglavnom "unlimited". SIMove prodaju samo ovlaštene trgovine (korisnici se moraju registrirati). Ako ide samo po urbanim krajevima onda će svaki raditi dobro, ako ide po selima, pustinji, planinama onda neki od većih operatera (Verizon i Sprint imaju najbolju pokrivenost, T mobile i AT&T slabiju pokrivenost ali veće brzine), ali oni su svi preko 60 dolara za mjesec dana.
Problem je što nisam siguran podržava li taj njen telefon glavne američke frekvencije (700/800MHz).

11 godina

hvala...

mislim da će na kraju uzet samsung a54 sa sobom jer se ovo sa e-sim čini kao najjednostavnije rješenje...

samo veliki gradovi su u pitanju, ne ruralne sredine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice