Tevevizor / Monitor

poruka: 7
|
čitano: 4.258
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tevevizor / Monitor
pitanje

Kupio sam prije par mjeseci monitor/televizor philips 220tw9fb.Sada se pojavio problem(prije par minuta).Naime,kad sam razmjestao programe,daljinski je izgubio kontrolu i ne reagira.Također niti gumbi na tvu ne reagiraju.Sad sam zapeo na RTL-u i moram gleat glupi rtl.upomocc!!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tevevizor / Monitor
nick kaže...

Kupio sam prije par mjeseci monitor/televizor philips 220tw9fb.Sada se pojavio problem(prije par minuta).Naime,kad sam razmjestao programe,daljinski je izgubio kontrolu i ne reagira.Također niti gumbi na tvu ne reagiraju.Sad sam zapeo na RTL-u i moram gleat glupi rtl.upomocc!!!

To je već tragedijaCool
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
neaktivan
Tevevizor / Monitor

garancija ti još traje - put pod noge i u servis!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tevevizor / Monitor
autorov komentar

Znam,ali sam shvatio rješenje.Treba resteirat SVE.Kad stisnem reste,on resetira samo postavke slike ,zvuka itd,a ne kanale....Riješenje?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tevevizor / Monitor

Probaj kupiti ili posuditi univerzalni daljinski upravljač za TV/DVD/pojačalo/monitor/..  te ga podesiti da može pogoniti navedenu marku "Philips" i probat pokrenut monitor, a ako ni to ne pomogne pravac servis

16 godina
neaktivan
Tevevizor / Monitor

nemoj se oko toga zivcirat odnesi ga tamo di si ga kupija i stvar rijesena.samo ako nisi racun i garanciju izgubija.sritno...Namigiva

MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tevevizor / Monitor
autorov komentar

Riješio sam problem...hvala svima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice