Kupio sam prije par mjeseci monitor/televizor philips 220tw9fb.Sada se pojavio problem(prije par minuta).Naime,kad sam razmjestao programe,daljinski je izgubio kontrolu i ne reagira.Također niti gumbi na tvu ne reagiraju.Sad sam zapeo na RTL-u i moram gleat glupi rtl.upomocc!!!
Tevevizor / Monitor
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.262
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam prije par mjeseci monitor/televizor philips 220tw9fb.Sada se pojavio problem(prije par minuta).Naime,kad sam razmjestao programe,daljinski je izgubio kontrolu i ne reagira.Također niti gumbi na tvu ne reagiraju.Sad sam zapeo na RTL-u i moram gleat glupi rtl.upomocc!!!

garancija ti još traje - put pod noge i u servis!
Znam,ali sam shvatio rješenje.Treba resteirat SVE.Kad stisnem reste,on resetira samo postavke slike ,zvuka itd,a ne kanale....Riješenje?
Probaj kupiti ili posuditi univerzalni daljinski upravljač za TV/DVD/pojačalo/monitor/.. te ga podesiti da može pogoniti navedenu marku "Philips" i probat pokrenut monitor, a ako ni to ne pomogne pravac servis
nemoj se oko toga zivcirat odnesi ga tamo di si ga kupija i stvar rijesena.samo ako nisi racun i garanciju izgubija.sritno...
Riješio sam problem...hvala svima...