Bok svima!
Kao prvo, ako sam trebao pitati u nekoj postojećoj temi, ispričavam se, ali pošto nisam mogao naći neku noviju, a nisam siguran kako je brz razvoj na tom polju, odlučio sam otvoriti novu temu.
Nego, da prijeđem na stvar. Mislio sam se, možebitno, kupiti LCD ili plazmu, no nisam siguran oko ičega osim dimenzija. Ne znam što mi je isplativije od ta dva tipa uzeti, pa ako mi možete sa tim pomoći, to bi bilo sjajno.
Evo ukratko ću u par crta navesti karakteristike koje tražim, pa ako možete, molim vas pomozite:
- Do 4 ili 4500 kuna. (Ako ih ima da valjaju može i sa manjom cijenom, ovo je samo neki otprilike vrh)
- Dimenzije maksimalno 80cm širine i 52 visine zajedno sa okvirom (Ostavljeno par centimetara sa svake strane tako da komotno stane u vitrinu, pa ako je do ovih dimenzija, sve 5.
- Da je relativno kvalitetan, i da je moguće na njega spajati se USB-om kako bi mogao pokretati filmove sa svog prijenosnog diska, ili ako ništa spojiti računalo na TV kad bi gledao film.
Ovo treće je moguće da ima praktički svaki TV na tržištu, no, kako kažem, stvarno malo znam o ovome pošto ništa ne pratim u tom polju pa mi zaista treba pomoć sa izborom.
Hvala unaprijed, i ako ima kakvih dodatnih pitanja - pitajte bez ustručavanja
GB