Da li ovo postoji??

poruka: 6
|
čitano: 2.843
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Da li ovo postoji??
pitanje

na telkaču imam izlaz:digital audio out.Da li postoji konverter sa ovoga na ona dva stereo rca?(crveni i bijeli)?

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Da li ovo postoji??
prihvaćeno rješenje

Ne!

Ovo je digitalni izlaz, a tebi vjerojatno treba analgni audio izlaz.

Kupiš neki receiver i spojis to na njega, ali to jevjerojatno preskupo rjesenje jer onda moras imati i zvucnike za receiver, a pretpostavljam da nisi namjeravao slagati kucno kino.

16 godina
neaktivan
Pixel kaže...

Ne!

Ovo je digitalni izlaz, a tebi vjerojatno treba analgni audio izlaz.

Kupiš neki receiver i spojis to na njega, ali to jevjerojatno preskupo rjesenje jer onda moras imati i zvucnike za receiver, a pretpostavljam da nisi namjeravao slagati kucno kino.

eto preduhitrio me. Namigiva btw. frend mi je gradio kućno kino na taj naćin i ispalo ga je 8500 kn!!!!!!!!IznenađenIzlanuo seViče
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina

Samo da se zna - postoji. DAC (digital to analog converter). Samo to nije komadić kabela, nego uređaj. I košta. Puno. Koristi se najviše u high-eng hi-fi sustavima.

Dell XPS M1330
17 godina
neaktivan
Da li ovo postoji??
autorov komentar

hvala na odg....

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
shkval kaže...

Samo da se zna - postoji. DAC (digital to analog converter). Samo to nije komadić kabela, nego uređaj. I košta. Puno. Koristi se najviše u high-eng hi-fi sustavima.

Malo si zabrijo Iznenađen
Imas ga na svakoj zvucnoj kartivci od 50 kn :)  , jedino sto je namjena da digitalni audio signal iz kompa pretvori u analogni da mozes pristekariti obicne  pc zvucnike .
Ima ga isvaki cd player od onih za 50 kn do onih za beskonacno mnogo kuna :)
Uf, ovaj popis bi mogao biti povelik gdje se sve moze ncaci dac.
Onaj koji bi se mogao iskoristiti za ovu namjenu ima koa sto sam rekao obican receiver (audio komponenta) , Mislim da i ovi najjeftiniji od 1000 Kn imaju digitalne ulaze.
Aimaju i neki modeli pc zvucnika digitalne ulaze ali mislim da ni ti nisu nesto jeftiniji od ovih 1000 kn, ali onda barem ne trebaju dodatni zvucnici.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice