Nedoumice u kupnji novog tv-a

poruka: 2
|
čitano: 1.744
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Pozdrav,

dakle namjeravam kupiti novi tv, i imam dilemu plazma ili lcd.

Dakle mislim se izmedju ovih samsung modela lcd: LE37M86 - full HD, LE40S81 HD ready ili plazma PS42C62

Zanima me sto mi je od ovog najbolje uzeti, sto mislite o ovome i da li neki od ovih imaju digitalni tuner?

Dalje, ja zivim u BiH, ali veoma blizu granice, tako da lovim sv hr programe savrseno.

Sto se tice ovih najava za europsko prvenstvo u nogometu da ce biti u HD, jel to istina i hocu li ja moci odavde to hvatati, i sto mi treba, neki DVB tuner ili nesto drugo?

Ovi modeli od samsunga su iz razloga sto samsung ima neku akciju, pa su cijene super, dakle LE37M86 - full HD za 1699 km cca.6300 kn

LE40S81 HD ready 1599 km cca. 5900 kn

PS42C62 HD ready 1399 km cca 5200 kn

Uglavnom gledam tv, i divx i dvd filmove, posto ovdje nema hd sadrzaja ni u planu :-(

Hvala

p.s. znam da neka pitanja nisu za ovu grupu, ali ne znam gdje ih drugo postaviti...

0 0 hvala 0
17 godina

I plazma i lcd imaju svoje prednosti i mane, ali lcd televizori su poprilicno usavrsen posljednjih par godina tako da prevelike razlike koja bi utjecala na tvoj dozivljaj prilikom gledanja bas i nema. Lcd ima duzi vijek trajanja, odnosno ne gubi kontrast i kvalitetu slike tako brzo kao plazma i trosi do 30% manje energije i plazme u pravilu imaju manju rezoluciju od lcd.

Osobno imam lcd samsunga i vrlo sam zadovoljan sa njim, aha... jos jedna dobra stvar je da su poprilicno lagani (10-ak kg) pa ga bez problema mozes "zakvaciti" na zid.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice