Molim vas treba mi savjet u vezi kupnje tv-a

poruka: 6
|
čitano: 1.096
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Posto se blizi europsko nogometno prvenstvo tako i cijene televizora padaju i stalno su neke akcije, pa posto ovaj sadasnji tv prebacujem u apartman na moru trebao bi mi novi tv. Gledao sam po technomarketu, elipsu, sancta domenici, emmezeti u drugim ducanima tehnike i par televizora mi je zapelo za oko i razumijem se ja otprilike u televizore, ali ne bas toliko puno pa bi mi trebala mala pomoc i neki savjet. Znaci ne mislim uzimat nista ispod full hd-a, dijagonale otprilike 100 do 120 cm, obavezno da je smart ili android tv, a 4000kn je maksimum sto mislim izdvojit za novi tv. Puno bih bio zahvalan da mi neko da neki savjet. I evo link od jednog tv-a koji mi je zapeo za oko, po specifikacijama mi izgleda savrsen ali kosta samo 3400kn, pa neznam jel ima neka caka.http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE40JU6072UX/

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Molim vas treba mi savjet u vezi kupnje tv-a
Po meni ... nepotrebno bacanje para za 4k a kod nas nema ni hd signala kak spada ... bolja solucija :
http://www.ronis.hr/tv-samsung-ue40j6272-led-smart-tv-pqi-600-hz-dvb-t2s2-102-cm-poklon-mobitel-mobitel-alcatel-ot-255d/UE40J6272SUXXH/product/
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Znam da u nas tv postaje ne emitiraju niti u full hdu ali ja zato inace gledam videe po internetu i preko youtubea i koristio bi tv za razne 4kstreaminge i videe, a sto se tice ovog tv-a kojeg si mi prilozio mozes mi molim te objasniti zasto je taj bolji jer ja ne vidim neku razliku. I usput hvala na odgovoru

15 godina

Baci oko i na ovaj Panasonic gara ti je 5 godina

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

a u vezi ovog samsung tv-a kojeg sam gore u linku naveo jel mi moze netko rec jel se ovo isplati uzest ili ima neka caka

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice