Max TV Problem

poruka: 2
|
čitano: 3.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Max TV Problem

Znaci do jucer mi je sve normalno radilo na TV-u,ukopcao sam hdmi na pc i radilo je pa sam kasnije prikopcao nazad maxtv i sve  je bilo ok do danas,znaci spojim na HDMI utor i pojavi se plavi ekran ono di pise provjera softvera itd,a zatim crna slika,moze pomoc?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Max TV Problem

Sličan problem sam imao i ja s HDMI portom na MaxTVu.

Spojio sam MaxTV HDMIom  i  prvo neko vrijeme (par dana) bi radio HDMI i onda samo prestao i dobio bi crnu sliku. Kad bi spojio preko SCARTa normalno bi dobio sliku i zvuk.

Njihov support me uputio na postavke koje treba promjeniti na MaxTV uređaju - nešto vezano uz HDMI (da li REzolucija prikaza ili nešto takvo). Postavke se iz nekog razloga stave na AUTO, a trebale bi biti na 720i (možda je i  neka druga vrijednost bila - moram pogledati doma).  Na moje inzistiranje dobio sam informaciju od njih da je takvo ponšanje zna biti kod nekih model MaxTV recievera - pa sam ih tražio da to zamjene jer ne želim stalno prekapčati receiver i mjenjati postavke. Znači morao bih na starom MaxTV recieveru svaki tjedan bar 2 puta prespajati kablove na SCART i mjenjati te postavke s AUTO na neku rezolutiju 720i ili slično.

Nakon zamjene uređaja više nisam imao problem s HDMI postavkama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice