LG TV ima PCMCIA ulaz - za kakve je to kartice?

poruka: 5
|
čitano: 10.692
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Bok.

Imam LG 32LN570R Smart TV, i vidjeh da ima PCMCIA slot.

E sada, znam da neki digitalci imaju ulaze za kartice, i da receiveri za satelitsku televiziju imaju nešto slično...

Prvo što mi je palo na pamet, pošto TV ima u sebi receiver za digitalnu ii satelitsku televiziju, da je to utor za te karice. Recimo, za novi satelitske kanale i sl...

Ajd me prosvjetlite... Nemam pojma.

Nekako se nadam da se radi o nastavku za digitalnu televiziju jer imam Time Machine II koji može snimat programe samo s digitalnog signala. A mi hvatamo samo 6-7 programa preko digitalne, stoga mi ne služi previše taj Time Machine II. Kada bi mogla imat više programa, uzela bih karticu il neš...

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG TV ima PCMCIA ulaz - za kakve je to kartice
inaany kaže...

Bok.

Imam LG 32LN570R Smart TV, i vidjeh da ima PCMCIA slot.

E sada, znam da neki digitalci imaju ulaze za kartice, i da receiveri za satelitsku televiziju imaju nešto slično...

Prvo što mi je palo na pamet, pošto TV ima u sebi receiver za digitalnu ii satelitsku televiziju, da je to utor za te karice. Recimo, za novi satelitske kanale i sl...

Ajd me prosvjetlite... Nemam pojma.

Nekako se nadam da se radi o nastavku za digitalnu televiziju jer imam Time Machine II koji može snimat programe samo s digitalnog signala. A mi hvatamo samo 6-7 programa preko digitalne, stoga mi ne služi previše taj Time Machine II. Kada bi mogla imat više programa, uzela bih karticu il neš...

Hvala.

CI, a kod nas se može kupiti ovdje

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan

znači, to je sve satelitski, ništa digitalno?

0 0 hvala 0
15 godina
inaany kaže...

znači, to je sve satelitski, ništa digitalno?

točno tako znam da b-net i t-com imaju tu karticu

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
neaktivan

Ok. Šteta.

A reci mi, postoji li bilo kakav način povećanja programa na digitalnoj televiziji?

Imamo samo 7-8.

Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice