Imao sam isti problem sa istim tv-om.Ažuriraj tv i nakon toga kada sve odradi naravno iskopčaj soundbar iz struje na koju min,možeš i tv i trebalo bi sve raditi nakon toga.
Koji televizor kupiti - vodič za odabir
- poruka: 48.678
- |
- čitano: 15.579.358
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Gledam ubost Hisense 65U7NQ, ali vidim da je završila ona akcija od 2+3 za garanciju, pa me zanima... ima li kakva informacija o tome kad će opet bit 2+3?
Gledam ubost Hisense 65U7NQ, ali vidim da je završila ona akcija od 2+3 za garanciju, pa me zanima... ima li kakva informacija o tome kad će opet bit 2+3?
Ako ne naletiš na ponovljenu akciju Protecta ti daje za cca 50 eura extra 3 godine.
Je, taj. Razmišlja sam i o 65U8NQ, ali ne vidim razloga plaćat toliku razliku. Kako bilo, ako ne budu davali akciju 2+3 ubrzo, ne žurim se ni kupit, iz principa. Cijene mogu samo padat.
A da sam pri novcima i da me boli neka stvar, odma LG C4.
E, menu više vridi skidanje folije sa nove od razlike u cijeni novo/korišteno.
Mislim da dosta ljudi ima TCL televizije.
Ja imam 65C809, danas malo čačko po internetu za najboolje postavke i našao sam ove postavke za filmski mod. Čovjek najbolje objasni od svih TCL kalibracija šta sam sreo.
Samo sam brightness stavio na 85. Uz još par sitnih promjena.
Ovo je SDR sadržaj na youtubeu, (trailer za novog Supermana) sa postavkama iz tog videa.
I jedna slika HDR sadržaja sa youtubea
Također sam PS5 HDR kalibriro sa HGiG postavkom uključenom, iako je tamniji, većina igara mi izgleda bolje sa HGiG uključenim. U ovom videu dobro pokaže primjer kada dynamic tone maping sliku napravi previše svijetlom; također su tu i postavke za PS5 HDR; ono sunce se uopće nesmije vidjet.
Iako to je sve stvar osobne preferencije; nekome je bolje DTM, nekome HGiG.
Npr, Alan Wake 2 preporuča uključiti HGiG, novi Silent Hill 2 mi također izgleda bolje sa HGiG...
Horizon u obadvije verzije izgleda odlično, sa DTM dosta svjetlije, kao i TLOU Part 1/2
pozz ekipa,trebala bi mi pomoc kod odabira tv-a.....ponajvise za igranje ps5 te gledanje servisa poput netflix,max tv,hbo max,disney.....stoga me zanima dal hisens tv sustav ima mogucnost instaliranja navedenih strem sustava.Znam da netflix ima 100%,al nisam siguran za ove druge navedene!
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-hisense-qled-55e7nq-4k-smart-tv.html
ili pak mozda bolje ic na nesto drugo cjenovno do cca 600eura
pozz ekipa,trebala bi mi pomoc kod odabira tv-a.....ponajvise za igranje ps5 te gledanje servisa poput netflix,max tv,hbo max,disney.....stoga me zanima dal hisens tv sustav ima mogucnost instaliranja navedenih strem sustava.Znam da netflix ima 100%,al nisam siguran za ove druge navedene!
https://www.sancta-domenica.hr/televizori/led-tv/tv-55-hisense-qled-55e7nq-4k-smart-tv.html
ili pak mozda bolje ic na nesto drugo cjenovno do cca 600eura
Ne loša cijena za 55", ali nije mini led, ako ti nije puno/previše dat 230 eura gore za mini led onda bolje 55U7NQ. Oba imaju VIDAA os i rade navedene aplikacije. Osobno bi uzeo mini led radi izuzetne crne boje kad je tamna slika. Oba imaju VA panel te nešto lošiji motion handling/black smearing pa možda ne najbolji izbor za ps5 ali možda nebi ni primjetio nit bi te smetalo. Najbolje istestiraš sam ako je moguće. Svakako imaš 14 dana povrata ako sa nečim nebudeš zadovoljan.
Nema.
Max tv radi na tizenu ne na vidaa, ispravak.
Ja mislim da treba dobro pogledati, najavljen je i za Vidaa 7.0, MAX platforma. Samo ne znam dali je stigao ili stize vrlo brzo.
To je stari hbo max app. Novi app je max.
VDAA ima HBO MAX ali to nije MAX TV to go :D