Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 49.537
|
čitano: 16.452.276
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 dana
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
ZBlueberry kaže...
ramalamabangbang kaže...

Ne znam jel dobra cijena al upravo sam kupio 55" LG C4 na ekupi za 850€. To mi bude tv za sobu i serije i filmove. Žao mi jedino što sam propustio ovu akciju sa Soundbarom za te novce.

Zanima me sad što preporučujete od 65" za osvjetljeni dnevni boravak. Tv se bude uglavnom koristio za zemljane programe, utakmice, streamove. Volio bih tu nešto naći od minileda za 500-700€. Da je dobar value za novac.

Do sad sam koristio samo grobarske televizije stare 10 godina pa ne znam što mi je najpametnije. Više sam komp lik pa nebi bacao pare na preskupe televizije.

možda ovaj:

https://www.centar-tehnike.hr/tv-uled-mini-led-4k-hisense-65u7nq-proizvod-40131/

ja sam kupio takav model ali 55" za 579E

Jesi zadovoljan? Imao sam priliku isto danas ga uzet od 65" na ekupi za 640€. Dok sam se ja mislio, prodao se.  Nudi mi se U6N za 500€. 

Još se nudi TCL 65C6K za 720€. 

13 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav,

Naletio sam na izložbeni primjerak Sony XR-55X90K, cijena 420€. Isplati li se to uzeti s obzirom da je izložbeni? Prodavač kaže da je TV izložen oko godinu i pol i naravno cijelo vrijeme radi.

0 1 hvala 0
6 godina
BillY_the_KiD kaže...

Pozdrav,

Naletio sam na izložbeni primjerak Sony XR-55X90K, cijena 420€. Isplati li se to uzeti s obzirom da je izložbeni? Prodavač kaže da je TV izložen oko godinu i pol i naravno cijelo vrijeme radi.

To je lutrija. Životni vijek mu je sigurno skraćen. Može sutra riknit, ili radit još 10 godina, nikad se ne zna.

Daju li standardnu garanciju?

U Splitu u Pevexa sam naletia nekidan na vrhunsku cijenu za C2 65", međutim ćorak. Također izložbeni model. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:10 (mostsexy).
13 godina

Prodavač mi je rekao da je garancija 2 godine od datuma kupnje.

17 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Ekipa, jel ima netko iz ZG ili zapadne okolice da ima viška kutiju za 55" telku? Imam 55" LG C8 kojeg poklanjam dalje u familiju, a jasno, više nemam kutiju. Također sam se ponovio na Big Bang akciji kao i dosta vas, pa ponajviše ciljam na nove vlasnike LG-a, a kojima ne treba kutija... No, dobro bi dosla bilo koja kutija od 55", ionako neće savršeno pasati nijedna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
BillY_the_KiD kaže...

Veću prevaru ili glupost nisam još čuo, ali svašta se danas od prodavača može čuti.Proizvod ima garanciju od kada se raspakira i utvrdi se da nema oštečenja i u najviše slučaja je to dvije godine garancije.Ove produžene garancije tipa 2+3 ili još bolje 2+5 kao u nekim probojnim markama bijele tehnike su samo loše prezentirane laži.Netko tko vidi takva produžena jamstva koja ovise o večini parametara koje se može desiti a zapravo ne produljuju jamstvo je prava zbilja priče....

6 mjeseci
Blackcastle kaže...
BillY_the_KiD kaže...

Veću prevaru ili glupost nisam još čuo, ali svašta se danas od prodavača može čuti.Proizvod ima garanciju od kada se raspakira i utvrdi se da nema oštečenja i u najviše slučaja je to dvije godine garancije.Ove produžene garancije tipa 2+3 ili još bolje 2+5 kao u nekim probojnim markama bijele tehnike su samo loše prezentirane laži.Netko tko vidi takva produžena jamstva koja ovise o večini parametara koje se može desiti a zapravo ne produljuju jamstvo je prava zbilja priče....

Proizvod ima garanciju od datuma na računu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice