Za mene je Megaott ultra jeftin mercedes, za tebe nije i idemo dalje i svakome svoje, a 4.16 eura stvarno nije puno ako netko želi epg kako kažeš, testirao i tv viet i blackstar i nova iptv i što se tiče kvalitete slike izmedju megaott i preprodavača nema razlike. Megaott slika top na full hd bez štucanja.
Naravno da nema jer sve ide sa istih servera,nasi preprodaju te kineze od kojih dobijes full listu s 20 000 i vise programa,plus filmove i serije,gdje imas netflixa 100 vrsta kao i ostalih servisa.
Razlika je ta jer ti kao preprodavac imas pristup panelu pa uredujes sve zivo,od kanala,epg-a,popisa filmova,serija,kako ce sta izgledati,uglavnom sredis da to lici na nesto i prilagodis svojoj ekipi kojoj prodajes itd,ako nesto nije ok popravis odma...nudjen mi je panel na prodaju da se bakcem s tim,a kolega na poslu se bavi s preprodajom iptv kanala.
Nema tog iptv-a da nece slika zastetak na sekund ako ces blejit u njega 24h i cekat.
Ali da je meni osobno to jedini izvor programa uzeo bi od nekog naseg da mi more rijesit svaki problem ako se desi odma,mada to cesto bude odgovor "do interneta ti je".