Vidim da je ovo vrlo stručan forum zato molim ako može pomoć
Dvoumim se oko 2 tv
1. Samsung 40 le 656
2. Samsung 40 le 686
Koliko je bitan ili koliko će biti potreban mpeg 4
Trenutno imam kablovsku tv b-net Hrvatska (Osijek)
imaju u punudi digitalnu televiziju dali mi je zato potreban mpeg4
Dali je potreban Mpeg 4
- poruka: 11
- |
- čitano: 8.963
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li se tu radi o ugradenom tuneru/dekoderu, mislim ugraden u televiziju ?
Ako da, onda svakako preferiraj televiziju koja ima decoder za mpeg4
jer je mpeg4 sluzbeni standard za HD (High Definition) televiziju u hrvatskoj,
ali to je opet samo vazno za dvb-t (zemaljska digitalna) ili dvb-c (kabelska digitalna televizija),
tako ako ti b-net daje neki set-top-box za HD televiziju onda ti ne treba, ako ti samo
dovode signal ( televiziju spajas u uticnicu ) onda ti treba mpeg4 podrska, za zemaljsku
televiziju ce ti svakako trebati ako mislis gledati HD kanale ( kojih zapravo jos ni nema )
sta je tocno MPG4
sta je tocno MPG4
Ista stvra samo razlika u iuzgledu novi model ce biti 40b650
Racunaj da ce biti skuplji od ovih .
Trenutno najbolji lcd
Ako imas B-net mozes uzeti njihov HD prijemnik i netrebas nista drugo.Cijena pretplate veca za 30kn ali po mom mislenju kvaliteta slike vrlo dobra.
i te kako ti je potreban pogotovo to što si pitao
Vidim da je ovo vrlo stručan forum zato molim ako može pomoć
Dvoumim se oko 2 tv
1. Samsung 40 le 656
2. Samsung 40 le 686
Koliko je bitan ili koliko će biti potreban mpeg 4
Trenutno imam kablovsku tv b-net Hrvatska (Osijek)
imaju u punudi digitalnu televiziju dali mi je zato potreban mpeg4
Ako nemaš vanjsku ili bilo kakvu antenu(ja ih nemam) i ako primaš signal isključivo sa b.net-a ondas ti ne triba ni MPEG2 ni MPEG4 DVB-T prijemnik, nego lipo kupiš TV bez ikakvog prijemnika.
Koristim Bnet-ov digitalni receiver. Kako mislim kupiti kvalitetniji LCD dali netko zna dali i dalje moram koristiti njihov receiver ili mogu karticu iz njega preko nekog "adaptera" ili tome slično umetnuti direktno u LCD televizor.
Koristim Bnet-ov digitalni receiver. Kako mislim kupiti kvalitetniji LCD dali netko zna dali i dalje moram koristiti njihov receiver ili mogu karticu iz njega preko nekog "adaptera" ili tome slično umetnuti direktno u LCD televizor.
Uvijek moraš zatražit njihov receiver jel samo sa njim dobiješ njigovu karticu. Onda kada to dobiješ kupi Conax modul al traži da bude najnovijega tipa. I ako baš želiš kvalitetu kupi plazmu, ne LCD i pazi da tima MPEG2 i MPEG4 prijemnike i da ima DVB-C(kabelski) prijemnik.