Dali je potreban Mpeg 4

poruka: 11
|
čitano: 8.963
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dali je potreban Mpeg 4

Vidim da je ovo vrlo stručan forum zato molim ako može pomoć
Dvoumim se oko 2 tv

1. Samsung 40 le 656
2. Samsung 40 le 686

Koliko je bitan ili koliko će biti potreban mpeg 4
Trenutno imam kablovsku tv b-net Hrvatska (Osijek)
imaju u punudi digitalnu televiziju dali mi je zato potreban mpeg4

MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN , CPU AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2 , ASUS EN8800GTS TOP ,2 X DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit , Chieftec power supply 550W, EPS, ATX 2.0, 3×12V, Active PFC, AFC, 12cm fan, 2×SATA connectors , ostalo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dali je potreban Mpeg 4

Da li se tu radi o ugradenom tuneru/dekoderu, mislim ugraden u televiziju ?

Ako da, onda svakako preferiraj televiziju koja ima decoder za mpeg4

jer je mpeg4 sluzbeni standard za HD (High Definition) televiziju u hrvatskoj,

ali to je opet samo vazno za dvb-t (zemaljska digitalna) ili dvb-c (kabelska digitalna televizija),

tako ako ti b-net daje neki set-top-box za HD televiziju onda ti ne treba, ako ti samo

dovode signal ( televiziju spajas u uticnicu ) onda ti treba mpeg4 podrska, za zemaljsku

televiziju ce ti svakako trebati ako mislis gledati HD kanale ( kojih zapravo jos ni nema Neodlučan)

16 godina
neaktivan

sta je tocno MPG4

17 godina
bjeko kaže...

sta je tocno MPG4

http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-4
16 godina
neaktivan

Ista stvra samo razlika u iuzgledu novi model ce biti 40b650

Racunaj da ce biti skuplji od ovih .

Trenutno najbolji lcd

17 godina
neaktivan

Ako imas B-net mozes uzeti njihov HD prijemnik i netrebas nista drugo.Cijena pretplate veca za 30kn ali po mom mislenju kvaliteta slike vrlo dobra.

16 godina
protjeran
Dali je potreban Mpeg 4

i te kako ti je potreban pogotovo to što si pitao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toshak kaže...

Vidim da je ovo vrlo stručan forum zato molim ako može pomoć
Dvoumim se oko 2 tv

1. Samsung 40 le 656
2. Samsung 40 le 686

Koliko je bitan ili koliko će biti potreban mpeg 4
Trenutno imam kablovsku tv b-net Hrvatska (Osijek)
imaju u punudi digitalnu televiziju dali mi je zato potreban mpeg4

Ukoliko možeš uzmi onaj sa mpeg4 jer je to budućnost HD televizije. U Osijeku imaš trenutno signal HDTV sa hotela Osijek i momentalno je u probnom radu kao i u ostala 3 grada, središta regija RH. Slika je preko od fenomenalne, ide oko 15-18Mb/s, a obična, mpeg2, ide oko 4,4 Mb/s.

Abit AB9 Pro|Chipset P965|Intel Core 2 Duo, E6700, 2733 MHz|Kingmax 4x1024MB|NVIDIA GeForce 8800 GTS, 320 MB|WD Raptor 150 GB + Seagate 400GB + Maxtor 300GB + Maxtor 120GB + Seagate 300GB|Coolermaster Cosmos 1000|Chieftec 550W|Samsung SyncMaster 20"|
17 godina
neaktivan
Dali je potreban Mpeg 4

Ako nemaš vanjsku ili bilo kakvu antenu(ja ih nemam) i ako primaš signal isključivo sa b.net-a ondas ti ne triba ni MPEG2 ni MPEG4 DVB-T prijemnik, nego lipo kupiš TV bez ikakvog prijemnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dali je potreban Mpeg 4

Koristim Bnet-ov digitalni receiver. Kako mislim kupiti kvalitetniji LCD dali netko zna dali i dalje moram koristiti njihov receiver ili mogu karticu iz njega preko nekog "adaptera" ili tome slično umetnuti direktno u LCD televizor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gaso kaže...

Koristim Bnet-ov digitalni receiver. Kako mislim kupiti kvalitetniji LCD dali netko zna dali i dalje moram koristiti njihov receiver ili mogu karticu iz njega preko nekog "adaptera" ili tome slično umetnuti direktno u LCD televizor.

Uvijek moraš zatražit njihov receiver jel samo sa njim dobiješ njigovu karticu. Onda kada to dobiješ kupi Conax modul al traži da bude najnovijega tipa. I ako baš želiš kvalitetu kupi plazmu, ne LCD i pazi da tima MPEG2 i MPEG4 prijemnike i da ima DVB-C(kabelski) prijemnik.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice