39'' televizor

poruka: 5
|
čitano: 2.236
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
39'' televizor

Ljudi moji, zna li tko ima li gdje nabaviti TV navedene dijagonale na području Splita, ili igdje uopće. Vidio sam ih par uživo i to nedavno kupljenih, i to jedan LG SMART kupljen u Emezete lani (prijatelj ga ima).

Ali sada kad meni treba, u 10 dućana ga nemaju. Tipa Elipso u City Centru u Splitu, u te Emezete također, večeras gledao itd. da ne nabrajam.

Problem je taj što je namještaj u koji stavljam televiziju širine 90 cm (nije fleksibilan niti ga mogu modificirat, širina je fiksna).

32'' je premalo za taj prostor, i što se tiče gledanja TV-a radi daljine, i što ostaje dosta iskoristivog prostora. 40'', i sa najtanjim okvirima, prelaze 90 cm za 3-4 mm. Jedino što paše u knap je 39'', kojeg neznam di ima ako ima.

Svaka pomoć dobrodošla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
39'' televizor

Imaš li mogućnost da 40" (možda čak i 42" sa tanjim okviorom) TV staviš na Vesa nosač, tako ćeš moći izbaciti postolje koje ti odnosi prijeko potrebnu visinu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: 39'' televizor

Hvala, pogledat ću :)

Matozan kaže...

Imaš li mogućnost da 40" (možda čak i 42" sa tanjim okviorom) TV staviš na Vesa nosač, tako ćeš moći izbaciti postolje koje ti odnosi prijeko potrebnu visinu?

Nema šanse, širina je 90, po visini staje i 48'', visina nije problem nego širina. Širina je 90 cm, najtanji 40'' prelazi 90 cm za 4-5 milimetara (proša san s metron sve dućane po splitu) :D

Nevjerovatno.

14 godina
39'' televizor
Onda ako možeš uzmi donji Panasonic jer kolko vidim koristi MVA panel kojeg odlikuje izniman kontrast
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice