Ljudi moji, zna li tko ima li gdje nabaviti TV navedene dijagonale na području Splita, ili igdje uopće. Vidio sam ih par uživo i to nedavno kupljenih, i to jedan LG SMART kupljen u Emezete lani (prijatelj ga ima).
Ali sada kad meni treba, u 10 dućana ga nemaju. Tipa Elipso u City Centru u Splitu, u te Emezete također, večeras gledao itd. da ne nabrajam.
Problem je taj što je namještaj u koji stavljam televiziju širine 90 cm (nije fleksibilan niti ga mogu modificirat, širina je fiksna).
32'' je premalo za taj prostor, i što se tiče gledanja TV-a radi daljine, i što ostaje dosta iskoristivog prostora. 40'', i sa najtanjim okvirima, prelaze 90 cm za 3-4 mm. Jedino što paše u knap je 39'', kojeg neznam di ima ako ima.
Svaka pomoć dobrodošla.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš li mogućnost da 40" (možda čak i 42" sa tanjim okviorom) TV staviš na Vesa nosač, tako ćeš moći izbaciti postolje koje ti odnosi prijeko potrebnu visinu?
Hvala, pogledat ću :)
Imaš li mogućnost da 40" (možda čak i 42" sa tanjim okviorom) TV staviš na Vesa nosač, tako ćeš moći izbaciti postolje koje ti odnosi prijeko potrebnu visinu?
Nema šanse, širina je 90, po visini staje i 48'', visina nije problem nego širina. Širina je 90 cm, najtanji 40'' prelazi 90 cm za 4-5 milimetara (proša san s metron sve dućane po splitu) :D
Nevjerovatno.