Zanima me koja je zadnja verzija softwera za Nytro Box 4001 T USB pošto kod mene piše P4.172
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo možda nije odgovor na Vaše konkretno pitanje, ali ja sam kupio taj uređaj u 11 mjesecu i nemam potrebe za novim softwerom jer sve radi OK. Čak i snimanje ide bez ikakovih smetnji za gledanje TV, ali sam kupio novi USB Transcend od 8 GB. Prije sam imao Kingston od 2 GB i prilikom snimanja nisam mogao gledati dotični program jer je stalno imao smetnje. Istina je i to da je snimljeni marerijal bio korektan, ali se program tijekom snimanja nije mogao pratiti.
Ovo možda nije odgovor na Vaše konkretno pitanje, ali ja sam kupio taj uređaj u 11 mjesecu i nemam potrebe za novim softwerom jer sve radi OK. Čak i snimanje ide bez ikakovih smetnji za gledanje TV, ali sam kupio novi USB Transcend od 8 GB. Prije sam imao Kingston od 2 GB i prilikom snimanja nisam mogao gledati dotični program jer je stalno imao smetnje. Istina je i to da je snimljeni marerijal bio korektan, ali se program tijekom snimanja nije mogao pratiti.
Pitam čisto informativno ,jedino imam problema prilikom snimanja na USB silicon power 2 GB slika počne trzati otprilike svakih 30 sek.(kao preskoči) pa neznam dali je do USB ili možda što je slabiji signal 25% jačina ,75% kvaliteta.
a gdje ste nasli update za downloadati?
Zanima me koja je zadnja verzija softwera za Nytro Box 4001 T USB pošto kod mene piše P4.172
Uređaj sam kupio ovaj mjesec i verzija je: v. P4.270 UI version DVB T PVR 1.4 24.7.2009
Pozdrav svima,dali možda netko mže pomoći,zašto mi nytrbox 4001 t-usb ne producira ton kod divx formata filma koji je u dva dijela(cd1,cd2),inače ostale producira,hvala!
Ako to nije već 5 puta odgovoreno! Nije važno iz koliko dijelova je film, već koji je format zvuka. Uređaj podržava mp3 zvuk, a na nekim filmovima je AC3 format kojeg ne podržava.