Zadnja verzija softwara za Nytro Box 4001 T USB zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 10.192
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zadnja verzija softwara za Nytro Box 4001 T USB

Zanima me koja je zadnja verzija softwera za Nytro Box 4001 T USB   pošto kod mene piše   P4.172

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zadnja verzija softwara za Nytro Box 4001 T U

Ovo možda nije odgovor na Vaše konkretno pitanje, ali ja sam kupio taj uređaj u 11 mjesecu i nemam potrebe za novim softwerom jer sve radi OK. Čak i snimanje ide bez ikakovih smetnji za gledanje TV, ali sam kupio novi USB  Transcend od 8 GB. Prije sam imao Kingston od 2 GB i prilikom snimanja nisam mogao gledati dotični program jer je stalno imao smetnje. Istina je i to da je snimljeni marerijal bio korektan, ali se program tijekom snimanja nije mogao pratiti.

16 godina
neaktivan
cento kaže...

Ovo možda nije odgovor na Vaše konkretno pitanje, ali ja sam kupio taj uređaj u 11 mjesecu i nemam potrebe za novim softwerom jer sve radi OK. Čak i snimanje ide bez ikakovih smetnji za gledanje TV, ali sam kupio novi USB  Transcend od 8 GB. Prije sam imao Kingston od 2 GB i prilikom snimanja nisam mogao gledati dotični program jer je stalno imao smetnje. Istina je i to da je snimljeni marerijal bio korektan, ali se program tijekom snimanja nije mogao pratiti.

Pitam čisto informativno ,jedino imam problema prilikom snimanja na USB silicon power 2 GB slika počne trzati  otprilike svakih 30 sek.(kao preskoči) pa neznam dali je do USB ili možda što je slabiji signal  25% jačina ,75% kvaliteta.

15 godina
neaktivan

a gdje ste nasli update za downloadati?

sss.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
55pero kaže...

Zanima me koja je zadnja verzija softwera za Nytro Box 4001 T USB   pošto kod mene piše   P4.172

Uređaj sam kupio ovaj mjesec i verzija je: v. P4.270 UI version DVB T PVR 1.4 24.7.2009
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima,dali možda netko mže pomoći,zašto mi nytrbox 4001 t-usb ne producira ton kod divx formata filma koji je u dva dijela(cd1,cd2),inače ostale producira,hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako to nije već 5 puta odgovoreno! Nije važno iz koliko dijelova je film, već koji je format zvuka. Uređaj podržava mp3 zvuk, a na nekim filmovima je AC3 format kojeg ne podržava.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice