Nytro Box 4001 T USB ili STRONG SRT 5203 PVR USB

poruka: 8
|
čitano: 10.582
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako, zanima me jeftin DVB-T sto moze snimati na USB, i za ova dva modela sam naso ok komentare (u rangu, kolko novaca tolko muzike), pa me zanima za koji se je bolje opredijeliti? Ono sto sam procitao da Nytro box zna zezati oko snimanja i da se moze gledati samo taj program dok se snima, dok strong ima hrvatski EPG, ali nema opciju slike u sloci, ili sam nesto krivo skonto... Pa ako neko ima iskustva da mi moze usporediti ova dva uredjaja i navesti njihove pluseve i minuse?

(u biti, ovo sto sam gore naveo, slika u slici i ostalo, to mi i nije toliko bitno, to sam naveo kao primjer da su skoro identicni sto se tice osnovnih funkcija, koje normalno da me vise zanimaju, da li ce slika trzati i take stvari)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 2:02 (zoki.os).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nytro Box 4001 T USB ili STRONG SRT 5203 PVR U
zoki.os kaže...

Ovako, zanima me jeftin DVB-T sto moze snimati na USB, i za ova dva modela sam naso ok komentare (u rangu, kolko novaca tolko muzike), pa me zanima za koji se je bolje opredijeliti? Ono sto sam procitao da Nytro box zna zezati oko snimanja i da se moze gledati samo taj program dok se snima, dok strong ima hrvatski EPG, ali nema opciju slike u sloci, ili sam nesto krivo skonto... Pa ako neko ima iskustva da mi moze usporediti ova dva uredjaja i navesti njihove pluseve i minuse?

(u biti, ovo sto sam gore naveo, slika u slici i ostalo, to mi i nije toliko bitno, to sam naveo kao primjer da su skoro identicni sto se tice osnovnih funkcija, koje normalno da me vise zanimaju, da li ce slika trzati i take stvari)

Ja bi uvjek isel na Strong ipak je to poznata i stara japanska firma pa ne treba vise nist reci.Cool

http://www.strong.tv/tvweb4/index.php?id=160

16 godina

ako vec nisi kupio definitvno preporucam nytrobox, imam u kuci obadva, i nytrobox je puno bolji...

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zoki.os kaže...

Ovako, zanima me jeftin DVB-T sto moze snimati na USB, i za ova dva modela sam naso ok komentare (u rangu, kolko novaca tolko muzike), pa me zanima za koji se je bolje opredijeliti? 1) Ono sto sam procitao da Nytro box zna zezati oko snimanja i da se moze gledati samo taj program dok se snima, 2) dok strong ima hrvatski EPG, ali nema opciju slike u sloci, ili sam nesto krivo skonto... Pa ako neko ima iskustva da mi moze usporediti ova dva uredjaja i navesti njihove pluseve i minuse?

1) Imam i ja Nytroboxa i stvarno ima problema sa snimanjem programa. Često pri snimanju trza slika tako da mi propadne i iskustvo gledanja programa i video snimka. Koristim najnoviju verziju softvera tako da mislim da nije problem u tome, a USB stick na koji snimam je Kingston DataTraveler 100 Vienna (4 GB) koji na drugom prijemniku radi sasvim normalno.

2) Što se tiče Stronga, čitao sam da ima dosta bolji tuner od Nytroboxa, ali da "zaostaje" po pitanju ostalih mogućnosti.

mind_challenge kaže...

ako vec nisi kupio definitvno preporucam nytrobox, imam u kuci obadva, i nytrobox je puno bolji...

Koliko me je iritiralo trzanje slike kod snimanja Nytroboxa govori i to da sam par dana kasnije kupio Infinity 6000T USB PVR čiji je tuner u rangu sa Strongovim, a ne trza dok snima.

Ako se još nisi odlučio onda imaš preporuku i za ovaj Infinity. Jedina mu je mana što pri gledanju DivX filmova titlovi su mali i nečitki (mala bijela slova na nekakvoj sivkastoj podlozi), ali je to mana koja se može podnijeti.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 9:16 (cro_blue).
16 godina

neznam, meni pri snimanju nytro nimalo ne trza,a snimka je u potpunosti gledljiva(nakon sto se djelovi pospajaju), mozda je tvoj slucaj individualan

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mind_challenge kaže...

neznam, meni pri snimanju nytro nimalo ne trza,a snimka je u potpunosti gledljiva(nakon sto se djelovi pospajaju), mozda je tvoj slucaj individualan

Evo OVDJE čovjek ima isti problem.

Postoji mogućnost da je problem u USB memoriji, a drugi stick nisam probavao.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
problem je u USB memoriji, ja sam pokusao snimati na dvije razlicite USB memorije, na jednoj je trzalo a na drugoj ne
15 godina
neaktivan

da, nema pravila, na jednoj radi dobro,ana drugoj trza, iako je nytrobox odličan prijemnik. uostalom imate temu o njemu, pa malo pogledajte

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice