Kupovina TV Kartice za PC

poruka: 9
|
čitano: 27.242
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Kupovina] TV Kartice

Dan ,dobri ljudi,eto mene sa pitanjcem,ak netko zna kupija bi neku tv karticu

za jeftine pare,pa me zanima ak mi neto može reć kaj bi bilo najj do 300 kn,ili

jeftinije kak se to spaja kaj sve treba...kužite ja pročitam,kupim,uturim,i to je to

i dali sa takvom karticom mogu pratit satelit,da ima prijevod i tak...fala

BONGO BDW radi se naravno za pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: [Kupovina] TV Kartice

Ako ciljas na cijenu do 300kn onda zaboravi na gledanje satelita pomocu nje, tj jedino ako nabavis neku rabljenu DVB-S po toj cijeni al to se ne isplati... Trazis USB varijantu ili PCI-E ?

14 godina
neaktivan
Child Of Bodom kaže...

Ako ciljas na cijenu do 300kn onda zaboravi na gledanje satelita pomocu nje, tj jedino ako nabavis neku rabljenu DVB-S po toj cijeni al to se ne isplati... Trazis USB varijantu ili PCI-E ?

Dan,U S B tražim kaj nema nekaj kaj sve podržava i satelit i dvb-s.....

14 godina
BONGOtheKING kaže...
Child Of Bodom kaže...

Dan,U S B tražim kaj nema nekaj kaj sve podržava i satelit i dvb-s.....

Ima, ali mislim da do 300kn jako tesko mozes naci i dvb-t i dvb-s i jos k tome da je USB tuner. Ugl evo pogledaj na ovom linku,koju god odaberes treba biti ok kaj se tice gledanje dvb-t : www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=0519

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 19:55 (Child Of Bodom).
16 godina
moderator

Ovo nije tema za Oglasnik! Pazi malo gdje je otvaraš.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

prvo što bih ti preporučio jest da ne kupuješ usb tv karticu.

Iščitao sam gomilu recenzija prije negoli sam se odlučio za kupnju onoga što i ti tražiš, i neki dragi ljudi su mi pomagali u odabiru. A i dosta neprospavanih noći sam ja imao u pogledu toga.

Zašto ne usb. Skoro sam se ovdje "posvađao" s nekim ljudima, jer u novom bug-u nažalost nije objavljena ama baš nijedna tv kartica koja nije usb varijanta.

naime, usb varijanta kartice, ajmo reći je prikladna jer je prenosiva i dobra za ljude koji s laptopima idu na putovanja i slično, koji vole pogledati u krevetu neke stvari, a onda sutra u dnevnoj sobi i slično.

no, ono što je lođe jest da su počesto takve usb varijante tv kartica jako nestabilne, puno se griju, i slične stvari.

Ponavljam, a i meji su to savjetovali, ako je to samo za povremeno gledanje i onako, za zeanciju, rekao bih ti i ja, kupi usb. No, ako želiš nešto stabilnije, "moćnije", onda bih ti svakako preporučio kupnju pci ili pci-e kartice, znači one koja se uzmetne u pc.

E, sad drugo pitanje, do prije par godina na tržištu si imao više kartica koje primaju razne vrste signala, aver media trinity koja prima i fm, i analogiju koja t više ne treba, te dvb-t i satelitski dvb-s.

Bio sam na korak da je kupim i onda su me odgovorili jer kažu hibridne kartice nisu prava stvar. Ukoliko želiš, kupi odvojene za dvb-t i dvb-s. I to sam napravio, kupio od aver medie za dvb-t i drugu za dvb-s.

Zatim, često softveri koje dobiješ sa karticama su preglomazni, i to su mene drugi ljudi savjetovali, tako da isprobaš razne softvere, ne samo one koji ti dolaze s kaerticama, i da se poigrašđ. to je igra, jer nikada ne znaš kakav ti je prijem, s čime ćeš se sve boriti, sa prijemom( konkretno, ja imam odličan prijem sa malenom antenicom koju sam dobio sa karticom) neki se prištekaju na vanjsku antenu što i ja preporučujem, no sam ćeš vidjeti. i jna sam u tome sada, takko da ako ti nešto treba, slobodno pitaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Kupovina TV Kartice za PC
mikica1 kaže...

Pozdrav,

prvo što bih ti preporučio jest da ne kupuješ usb tv karticu.

Iščitao sam gomilu recenzija prije negoli sam se odlučio za kupnju onoga što i ti tražiš, i neki dragi ljudi su mi pomagali u odabiru. A i dosta neprospavanih noći sam ja imao u pogledu toga.

Zašto ne usb. Skoro sam se ovdje "posvađao" s nekim ljudima, jer u novom bug-u nažalost nije objavljena ama baš nijedna tv kartica koja nije usb varijanta.

naime, usb varijanta kartice, ajmo reći je prikladna jer je prenosiva i dobra za ljude koji s laptopima idu na putovanja i slično, koji vole pogledati u krevetu neke stvari, a onda sutra u dnevnoj sobi i slično.

no, ono što je lođe jest da su počesto takve usb varijante tv kartica jako nestabilne, puno se griju, i slične stvari.

Ponavljam, a i meji su to savjetovali, ako je to samo za povremeno gledanje i onako, za zeanciju, rekao bih ti i ja, kupi usb. No, ako želiš nešto stabilnije, "moćnije", onda bih ti svakako preporučio kupnju pci ili pci-e kartice, znači one koja se uzmetne u pc.

E, sad drugo pitanje, do prije par godina na tržištu si imao više kartica koje primaju razne vrste signala, aver media trinity koja prima i fm, i analogiju koja t više ne treba, te dvb-t i satelitski dvb-s.

Bio sam na korak da je kupim i onda su me odgovorili jer kažu hibridne kartice nisu prava stvar. Ukoliko želiš, kupi odvojene za dvb-t i dvb-s. I to sam napravio, kupio od aver medie za dvb-t i drugu za dvb-s.

Zatim, često softveri koje dobiješ sa karticama su preglomazni, i to su mene drugi ljudi savjetovali, tako da isprobaš razne softvere, ne samo one koji ti dolaze s kaerticama, i da se poigrašđ. to je igra, jer nikada ne znaš kakav ti je prijem, s čime ćeš se sve boriti, sa prijemom( konkretno, ja imam odličan prijem sa malenom antenicom koju sam dobio sa karticom) neki se prištekaju na vanjsku antenu što i ja preporučujem, no sam ćeš vidjeti. i jna sam u tome sada, takko da ako ti nešto treba, slobodno pitaj

Fala stric,fakat sako ima svoje kao moja mama naj kuha,moj auto ima naj motor.... al mislim da si u pravu s pc karticom,uturiš

saki komp ima ladjenje,pa ak treba za 50 kn dodaš i još ventilator i to bi bilo to...fala lepo,ak neko misli da sam pokrenuo temu na krivom mjestu nek to zadrži za sebe...nitko ni savršen ili noobody not perfect

14 godina
neaktivan

PRODAJEM TV KARTICU

TV kartica AVERMEDIA AVerTV DVB-S Hybrid II HDTV PCI-NOVA!!!

Glavne karakteristike:
- DVB-S HDTV H.264/MPEG-4 i MPEG-2 prijemnik.
- Analogni TV prijemnik.
- FM stereo radio prijemnik.
- Daljinsko upravljanje.
- Dualna funkcija, mogućnost istovremenog gledanja ili snimanja satelitskog programa i gledanja ili snimanja analognog TV programa.
- Teletekst.
- Snimanje programa u zadano vrijeme (video rekorder funkcija).
- Podrška za internet preko satelita (brzi download, upload preko modema).
- Ekskluzivni Media Center Edition plugin.
- Windows XP, Vista certificiran.
- PIP/POP slika u slici.
- Pretpregled 16 programa.
- ProgDVB kompatibilanost sa software-om drugih proizvođača.

Ulazni signali:
- DVB-S satelitski.
- Antenski 75 Ohm.
- FM stereo radio.
- S-Video / kompozitni ulaz za snimanje sa videa, kamere...
- Senzor za daljlinski upravljač.
- Zvučni konektor.

Paket uključuje:
- AVerMedia hybrid II PCI karticu.
- Daljinski upravljač
- FM radio antena.
- Sve-u-jedan kabel.
- InfraCrveni senzor za daljinski.
- Uputstva za instalaciju.
- CD s driverima.

300 KN

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 13:34 (ivek0li).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Kupovina TV Kartice za PC

koliko je kartica stara?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice