Napišite mi koje kanale hvatate u Brodu i okolici.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HRT 1,HRT 2,RTL,NOVA FATAM NA
PANASONIC TX-L37S10E
Kakva vam je situacija sada?
Ja sada hvatam: RTL,KAPITAL,NOVU,HTV1,HTV2.
Što hvatate vi koji ste na granici sa D1?
Što očekujete da bi mogli hvatati nakon isteka roka za digitalizaciju u našoj regiji?
Što nam donosi MUX D u našoj regiji?
ja sam tu blizu, točnije u okolici NG, ali problem je što ne hvatam nikakav signal
prije jedno mjesec dana kad sam kupio digit. prijemnik, bilo je signala i hvato sam hrt 1 i 2, rtl, novu i još jedan. i kupio sam prije 3 dana drugi prijemnik (jer mi je onaj prvi trebo za drugi tv) i sad više ne hvata nikaki signal. ne hvata ni sa "starim" prijemnikom ni sa ovim novim, i ne hvata ni na jednom tv-u od ta dva. probo sam sve i svašt i neće, ne znam više šta da radim.
sutra zovem onaj broj za pomoć oko toga, a jel ima tko kakav prijedlog šta bi moglo bit?
antena?
Kakva vam je situacija sada?
Ja sada hvatam: RTL,KAPITAL,NOVU,HTV1,HTV2.
Što hvatate vi koji ste na granici sa D1?
Što očekujete da bi mogli hvatati nakon isteka roka za digitalizaciju u našoj regiji?
Što nam donosi MUX D u našoj regiji?
Takodjer.
Kupio danas 2 Vivaxova prijemnika. Slika je ok. U pocetku je bilo malo problema, no nista strasno.
Ima li razlike ako se spoji kucna ili vanjska antena?
Mozemo li hvatati signal od FTV-a, OBN-a i drugim TV programa u susjednoj drzavi ili... ?
antena?
s antenom je sve ok. nisam je mjesecima ni takno. zašt je prije mjesec dana hvatala signal, a sad ne? :/
ne znam opće u čem je problem
edit: vanjska je. stoji na tavanu :)
edit2: zapravo ne, iznad krova je
Jesi gledao da li ti prijemnici imaju kakav reset?
Jesi gledao da li ti prijemnici imaju kakav reset?
ak misliš reset na tvorničke postavke, imaju :)
na "strarom" sam to napravio i opet ništa
na novom sam probo, al me traži šifru koja bi trebala bit 0000, al ne prihvaća je, pa tu ne mogu promjenit
čudno je da oba dva ne rade,jel to isprobavaš na jednom TV-u ili ?
stvarno ne znam.
jurluk probaj spojiti antenu direktno u jedan tv,ne preko razdjelnika
fatam HRT 1,2,RTL,NOVA,KAPITAL,a od danas i SB TV
Ja sam iz okoline Vinkovaca 3 km od grada a hvatam signal iz regije D2.Znači živim u regiji D1 i hvatam signal isto iz regije D2.
Gledam muxA i mux B kvaliteta i signal oko 70 % a od sinoč hvatam i mux D iz regije D2 a to je SBTV i to oko 70% signala i kvalitete.
Vidim da neki imaju problem s prijemom ja sam ostavio jednu antenu riblju kost i spojio direktno kablom na dvb-t rijemnik i dobijo dobre signale s Psunja tj iz regije D2 a nemam pojačalo..Dok sam imao skretnice bilo je lošije tako da i to može biti problem....
Iako sam zrakom oko 120 km od Psunja...
samo da kažem da sam riješio "problem". ma ništa strašno, ja budala. banalna stvar. stid me i reć šta sam napravio XD . jutros mi je sinulo šta sam napravio. i dođem kod oba tv-a i to napravim i sve šljaka \o/
podijeli s nama što si napravio jer ja preko nitroboxa 6000 + ne mogu uhvatiti zemaljski prog. uopće nema signala iako je prije mjesec dana bilo
jel možete hvatati SBTV kao digitalni program??
samo da kažem da sam riješio "problem". ma ništa strašno, ja budala. banalna stvar. stid me i reć šta sam napravio XD . jutros mi je sinulo šta sam napravio. i dođem kod oba tv-a i to napravim i sve šljaka \o/
Pa hoćeš reći ili ne? Reci kaj si napravio, možda i meni pomogne.
Ja hvatam sbtv u digitali, ali je signal na 20% jačine i kada pada kiša slika puca.
HRT1, HRT2, RTL, NOVA, SBTV, KAPITAL NETWORK
Koje kanale primate sa odašiljča koji se nalazi na Motajici?
Kanali iz Bosne mi imaju loš signal i planiram postaviti još jednu antenu za te kanale.
Napominjem da sam od odašiljača udaljen oko 10 kilometara (vidim odašiljač iz kuće).
Nisam želio otvarati novu temu.