Kod mene neradi Digitalb na 16E.
Card sharing
- poruka: 975
- |
- čitano: 871.832
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Radi li Digitalalb paket na 16e?
Radi, radi , stabilno
Supersport kanali sa Eng audiom za Premier League dušu dali
Može li se dobiti test tih linija?
Da li radi Sky DE AT?
Sky DE ne radi , unazad par mjeseci
Ima neka fora sa Zgemma resiverima i icam-om, ali treba kupit resiver koji dođe sa zaključanim postavkama ,i tu valjda radi cijeli paket , neznam koliko para i ne zanima me
Isto tako ima i neki patchirani oscam za rad sa tim icamom , ali to onda radi preko stream relay , neki pišu i svi kanali , ja isprobao ali otvara samo par kanala koji i ne rade stabilno ( radi se o kanalima iz Sky DE paketa )
Ako želiš test linije mogu te preusmjerit gdje da ga tražiš
Zahvaljujem na odgovoru, ako možeš pošalji gdje mogu da tražim test za tu liniju.
Jel zna netko dobar i aktivan forum na temu satelitskih programa i CS? Može domaći i strani, samo ne https://satelitskiforum.com/ jer su neaktivni i ne priča se o CS.
Slabo ćeš se načitat o tome , ako se i nešto piše uglavnom sve u rukavicama i nagađanje , barem na ovim domačim forumima , strane baš i ne pratim pa neznam
Najbolji ti je primjer forum koji si spomenuo gdje još samo ime ima veze sa tematikom, i tu i tamo koja tema , o CS-u nema rasprave jer su takva pravila foruma
probaj bacit oko na
http://novisf.com/
Nema toga više pajdo, nikome se neda više zaj... ni sa skidanjem zaštite kad imaš IPTV jednostavnije i bez puno zaj.... plus to da bjesomučno šaltanje kroz 15000 kanala nema smisla kad sve što valja dobiješ na streaming servisima i IPTV.
Ja sam definitivno odustao i uskoro pakiram opremu, a vama koji još neodustajete svaka čast!
Da,iptv polako preuzima primat,jeftiniji i jednostavniji.
samo kaj je slika svjetlosnim godinama bolja sa satelita samo sve manje ima za gledati.
Nema odustajanja , ne vidim razlog za to
Dokle god imam na satelitu pokriveno sve šta me zanima nikakav iptv ne dolazi u obzir
A trenutno je stanje još uvijek zadovoljavajuće , i više od toga
Nema odustajanja , ne vidim razlog za to
Dokle god imam na satelitu pokriveno sve šta me zanima nikakav iptv ne dolazi u obzir
A trenutno je stanje još uvijek zadovoljavajuće , i više od toga
Gdje uzimaš cs liniju?
Od jednog stranca
Ako baš želiš testirat javi se u pp da ti dam kontakt
Od jednog stranca
Ako baš želiš testirat javi se u pp da ti dam kontakt
Jel radi kod njega Total? i Sky DE?
Gdje gledaš Sportklubove?
Total ne radi kod nikog na enigmi ( zasada ) , radi kompletan paket na forever serverima koje koriste ne-enigma resiveri Starsat , Viark , i neznam ni ja koji još
Sky De radi samo par kanala, i to , preko stream relay, puno zajebancije a malo koristi
Čitam na Linuxsatsupport forumu neki se hvale da im radi cijeli paket na taj način
Sportklubove ne gledam nigdje
Da, na žalost, nema čarobnog štapića.
Nekak sam sklon vjerovati da se ne radi o tome da nema interesa za probijanje zaštite, nego su provideri uspjeli pronaći efektivan način kriptiranja.
IPTV je dobra alternativa, ali kvaliteta slike jednostavno ne može 100% biti ista, radi vrste signala. A vjerujem da bi i mnogi "sivi" IPTV provideri bili sretni da CS ponovo zaživi, jer su ulaganja u CS neusporedivo manja nego u IPTV...
A u pravilu, tko nudi IPTV, nudio je (ili nudi) i CS. :)
Hvala

Gdje gledaš Sportklubove?
Situacija u vezi Sky DE se promjenila , ispočetka nove zaštite je radilo samo par kanala , ali negledljivo , sada ono šta mene najviše zanima sportski kanali rade odlično , ostatak paketa ne zanima me previše, iako je i to uglavnom ok
Treba imat instalirane zadnje ili Ncam ili Oscam emulatore i posebni buket kanala podešen za gledanje na ovaj način ( streamrelay )
To je naravno dobra vijest, makar i bez njih se nađe sve što želiš pogledati od sportskih događanja.
Više je značajno da se znači može i ta zaštita probiti koju su imali.
Dobro je da još uvijek radi THT paket, par kanala tu fali, ali ajd, bar nešto. Inaće, ne fali mi Sky DE koliko mi fali Sky UK. Nažalost, nikakve naznake da bi se vratio, a šteta i za Total, radi raznih Pinkovih kanala (recimo Zadruga. :)))
Pa Pink programe možeš gledati na 16,0E.
Pa Pink programe možeš gledati na 16,0E.
Jel i Zadrugu?
Otvara cijeli Pink osim ovih Zadruga 1, 2, 3, 4. Nisam nikad gledao te Zadruge ali vidim da nešto vrti i pokušava otvarati.
edit: Zadruge samo na streamu.
Ili na ovom biss feedu , netreba biti stream
Moram priznati da ne znam što je to biss feed? Jel to mogu pronaći skeniranjem satelita? ili?
Imaš sve potrebne parametre ( frekvenciju .. koji satelit itd itd ) na slici
Kada preskeniraš frekvenciju treba ti još oscam-emu i Softcam.key sa ispravnim ključem da bi se kanal otvorio
a, da, pronašao sam. Ma imam CS, ali izgleda da ovaj kanal ne otvara...
Ne otvara se putem linije, nego kako sam i napisao, pomoću biss ključa
Znači instalirani oscam-emu , i uz sve config fajlove ubaci se i Softcam.key fajl
Dali kod nekog od vas radi na Astri 23,5 srpski M:Sat tv? Kod mene kod nekih kanala ima zvuk al nema slike.
Mislim da su kodirani u Conaxu kao Albanski Digitalb(To isto radi u cs). Jel kod nekog radi mozda?
hvala i lp