Jesi uspio saznati nešto?
Ne neke procjene su ljeto 2025.
Jesi uspio saznati nešto?
Ne neke procjene su ljeto 2025.
evo upravo me zvala ženskica iz Telemacha, imaju valjda špije ovdje ?!?
uglavnom, ponudila mi je s obzirom na puštanje vlastite optičke infrastrukture, da me unutar 2-3 dana spoje na nju, uz novi ugovor, ali prvih 12 mj za 1 € (valjda bih bio testni zamorac) a preostalih 12 po trenutnoj cijeni koju plaćam za triple-play od 35 €...
reko, ne vjerujem dok ne vidim na pismeno....
uglavnom, ponudila mi je s obzirom na puštanje vlastite optičke infrastrukture, da me unutar 2-3 dana spoje na nju, uz novi ugovor, ali prvih 12 mj za 1 € (valjda bih bio testni zamorac) a preostalih 12 po trenutnoj cijeni koju plaćam za triple-play od 35 €...
To je regular ponuda kada tek dođu, i meni je to bilo prije točno 13 mjeseci :D
Nedavno mi je stigao prvi račun po punoj cijeni tak da nije navlakuša (barem za mene nije bila )
Jedno pitanje: jesi li ih zvao i pitao nude li optiku ili su te nekim putem kontaktirali i ponudili (letkom u sandučiću, pozivom na telefon...)?
Ja danas zvao korisnicku, kao aktivirali mi VoLTE ali nije radilo. Otisao u poslovnicu, dobio novi sim, naravno ne radi. Na uređaju sve uključeno. Zvao opet vise puta korisnicku, kao neda se nista vise, trebam cekat poziv sa drugog odijela. Jel ima jos neko problema osim mene?
hehe, meni su danas također rekli da zamijenim karticu, pa će kao nestat svakodnevni prekidi interneta, jer zbog prošlogodišnje nadogradnje sustava starije kartice nešto ne podržavaju
kad je pitam kako do prije dva mjeseca nisam imao tih problema i kako je 'starija' kartica onda sve podržavala, ponavlja ko papiga da promjenim karticu
ali to je i obično tako kod njih, stalno iste debilane, moraš najprije pet minuta monologa održat da bi spriječio kojekakva 'potencijalna' rješenja i preporuke, da bi došao do toga da će 'provjeriti sa održavanjem i javiti' - nit jave, nit poprave
očito ih boli kujac za korisnike iako im već godinama plaća dvije najviše tarife
još tu karticu promijenim i ako opet bude isto sranje, sljedeće će dobit poruku od ht govnara za raskidom ugovora i prijenos broja
Ja danas zvao korisnicku, kao aktivirali mi VoLTE ali nije radilo. Otisao u poslovnicu, dobio novi sim, naravno ne radi. Na uređaju sve uključeno. Zvao opet vise puta korisnicku, kao neda se nista vise, trebam cekat poziv sa drugog odijela. Jel ima jos neko problema osim mene?
Ma to se moraš s njima natezat oko toga. Mene su uvjeravali da mi mobitel ne podržava volte na kraju su oni to deaktivirali i ponovo akitvirali i onda je proradilo.
Jedno pitanje: jesi li ih zvao i pitao nude li optiku ili su te nekim putem kontaktirali i ponudili (letkom u sandučiću, pozivom na telefon...)?
zvali me na mob...
a imaju da sam se žalil na brzinu prek postoojeće HT optike
Da, boli ih kurac za korisnike. Da nisu najjeftiniji crno bi im se pisalo. Baš ću im se iz inata krvi napiti svaki dan ću ih bombardirati u call centru i chatu sve dok ne proradi. Govnari prokleti aljkavi!
Da li mozda ima nekih novosti u vezi koristenja vlastitih routera, da li su poceli davati SIP postavke za telefon ili jos uvijek za telefonsku uslugu forsiraju koristenje njihovog routera?
Ljudi koji su uzimali EON box, da li je isti automatski ubačen u mojeeon.hr ili se pojavi tamo tek kad se uključi u struju i poveže sa svojim EON računom?
Pitam da li se u mojeeon.hr pojavi slot za TV ( u mom slučaju drugi pošto imam EON prepaid uslugu koju koristim putem aplikacije ) i ako već nije ubačen box da li se to mjesto može iskoristiti za još jednu EON aplikaciju bez da se kupljeni box aktivira i koristi?
Sve riješio, uzeo novu uslugu ( prepaid usluga ) na moje ime ( ova prethodna koju sam imao bila je preko suprugine kartice ).
U roku 3 minute prijavio se na mojeon.hr, prijavio oba TV-a ( box koji će u ormar će doći poštom ) te nakon toga odjavio prijašnju EON uslugu.
Hvala svima koji su pomogli jer većina ljudi u Telemachu ne zna da je moguće imati 2x aplikaciju a bez boxa koji je kupljen.
Ljudi u Telemach poslovnici na Rivi u Rijeci za to ne znaju kao niti većina ljudi u SZK.
Kad sam danas uzeo box, cura iz SZK najzad je rekla da je ova opcija moguća jer je i ona doma koristi - 2x app bez uključivanja kupljenog box-a....