Tablet za kafić

poruka: 10
|
čitano: 6.677
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Tablet za kafić - preporuka

Trebao bi neki tablet za kafić, kako bi mogao gostima dati da slobodno surfaju po netu dok piju pivčugu {#}

E sada, gledao sam po netu, tražio sam uglavnom što jeftinije i naišao sam na ovaj - Point of View ProTab 2

Ima li netko iskustva sa navedenim? Ne tražim sada ništa posebno, nego nešto dovoljno preko čega se može surfati, a da opet ima dovoljno velik ekran (ovaj ima 7" što mi se čini ok).

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tablet za kafić

Imaš li emmezetin dućan u blizini?U njih ima jeftinih oko 800kn s 1 ghz procom i 1 gb rama...

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tablet za kafić

Ovaj koji si ti odabrao je prilićno dobar, RAMi ne utjeću na tabletu nešto previše, ali nek ti ima Wi-Fi i to je to.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tablet za kafić

Ima dosta niže performanse, ali ako je samo za surfanje, onda je dovoljno i to. Evo jedan sa većom dijagonalom

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Tablet za kafić - preporuka
Pero Dinamit kaže...

Trebao bi neki tablet za kafić, kako bi mogao gostima dati da slobodno surfaju po netu dok piju pivčugu {#}

E sada, gledao sam po netu, tražio sam uglavnom što jeftinije i naišao sam na ovaj - Point of View ProTab 2

Ima li netko iskustva sa navedenim? Ne tražim sada ništa posebno, nego nešto dovoljno preko čega se može surfati, a da opet ima dovoljno velik ekran (ovaj ima 7" što mi se čini ok).

kod nas ce ti to stavit pod majicu i trk van free tablet

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Re: Tablet za kafić - preporuka
zelenbic kaže...
Pero Dinamit kaže...

kod nas ce ti to stavit pod majicu i trk van free tablet

hahahahhahahahahahah pa ne mogu vjerovat hahahahaha a lika

sorry for ot :/ {#}

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.
16 godina
Tablet za kafić

neznam kako je on to zamislio, recimo u arena centru u zg-u ima jedan kafic koji ti ima na sanku "priljepljene" ipade, nemozes ukrast i lijepo dok sjedis surfas ili radis vec nesto. ako misli ovako davat po stolovima, imat ce ga 5 minuta.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Tablet za kafić
VALVE kaže...

Ima dosta niže performanse, ali ako je samo za surfanje, onda je dovoljno i to. Evo jedan sa većom dijagonalom

Ovaj mi se sviđa, nije preskup, a dosta velika dijagonala.

A što se tiče krađa i toga, to još moram smisliti kako bi riješio. Nekak najbolje mi je da se tablet traži kod konobara, a kada ga se dobije, mora ostaviti osobnu recimo koja se dobiva natrag kada se vrati tablet. Jer nije mi ovo baš izvedivo da ga se zaveže za stol, jer sam mislio na vanjsku terasu isto to ostavljati, tj kojima je potrebno dati da slobodno surfaju.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
14 godina
Re: Tablet za kafić
Pero Dinamit kaže...
VALVE kaže...

Ovaj mi se sviđa, nije preskup, a dosta velika dijagonala.

A što se tiče krađa i toga, to još moram smisliti kako bi riješio. Nekak najbolje mi je da se tablet traži kod konobara, a kada ga se dobije, mora ostaviti osobnu recimo koja se dobiva natrag kada se vrati tablet. Jer nije mi ovo baš izvedivo da ga se zaveže za stol, jer sam mislio na vanjsku terasu isto to ostavljati, tj kojima je potrebno dati da slobodno surfaju.

i onda se dogovre dva kompica da ce ovaj surfati na terasi a drugi proci kraj terase istrgnut mu iz ruke i otrcat {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice