Tablet od 7 ili 10 incha?

poruka: 7
|
čitano: 7.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima, po prvi put kupujem tablet i neodlučan sam oko dimenzija istog. Razmišljam između sljedeća 2 uređaja:

Asus Nexus 7 - apsolutno mi se sviđa, samo me strah da mi 7 incha neće biti pregledno kod browsinga, već imam mobitel od 4 incha, nekako je to preblizu formata mobitela. Opet, zbog tih dimenzija je praktičniji.

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - čini mi se kao najbolje u cjenovnom rangu oko 2500 kuna (njuškalo) za tablet od 10 inča.

Tablet bih koristio kao svojevrsnu zamjenu za stolno računalo, na tabletu bih surfao + koristio bih ga za multimediju. Koji format bi vi odabrali i zašto? Hvala svima na prijedlozima! 

0 0 hvala 0
16 godina

Za to svakako 10". 7" je ipak preveliko za nositi u džepu, a malo za surfanje i filmove. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Tablet od 7 ili 10 incha?

A koji bi još 10 inčni tablet preporučili u cjenovnom rangu do 3000 kuna? 

15 godina
neaktivan

iPad 3 ukoliko ti ne smeta iOS. Kada je Android u pitanju, Samsung Galaxy Note 10.1. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

evo i ja sam valjda prelistao sve i svašta i još nisam siguran koji bih OS na kraju izabrao i koji model.

Jedino šro znam je da mora biti ili 9,7 ili 10.1 incha.

Kad ovako realno razmišljam za šta mi treba onda se odlučim za neki od novih android modela tipa Ainol Nova9 Spsark koji dodje oko 250$ što je recimo prihvatljivo i daje za tu cjenu mislim dosta a onda pak se nekako predomislim i stalno sebi

govorim da ipak uložim malo više para i kupim neki iPad.Još nisam odlučio ali mislim da će biti ipak neki android zbog cjene.

Mislim da nije to toliko lošije da bi opravdalo cjenu koja je u nekim slučajevima i duplo veće od android tableta.Ako mi se ne svidi onda ga prodam i skupim još para i kupim iPad.

Trenutno imam SGS2 i na njemu mi andriod super leži a prije njega sam imao godinama iPhone i slobodno mogu reci da mi je androide bolje legao.To su moja razmišljanja tako da me netko krivo ne shvati pa recimo da zato možda više i težim android tabletu alo tko zna šta će na kraju biti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zahvaljujem na pomoći, ja nekako sve više težim kupnji Samsung Galaxy Note-a 10.1 {#}

17 godina
odjavljen
Narfxy kaže...

Zahvaljujem na pomoći, ja nekako sve više težim kupnji Samsung Galaxy Note-a 10.1 {#}

Naso sam taj tablet prje mj. dana na nekoj klupici i mogu rec da je stvarno dobar i brz. Igro sam se na njemu dok lik nije doso natrag po njega.

Mislio sam si ga kupit, ali malo je preskup. :/

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 0:34 (Edge).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice