Evo teme u kojoj možete napisati recenzije raznih aplikacija za razne OS-ove. Ono što trebate učiniti je napisati za koji je OS napravljena aplikacija i (ako znate) za koje OS-ove je dostupna, ako je aplikacija kupljena bilo bi poželjno napisati njenu cijenu, te staviti link gdje se može skinuti (ne link na warez nego link na market) aplikacije ocijenjujem(o) ocjenom 1/10.
Volio bih da tema bude bez spama (ovaj OS bolji ovaj lošiji itd.), također ima više aplikacija koje rade isti posao, pa možete raspravljati koja je bolja koja je lošija itd., možete postavljati ankete koju aplikaciju je bolje kupiti koja je bolja itd. (ovu temu otvaram zbog pretrpanosti Android borbenog kompleta pitanjima postavljena postoji li aplikacija za ovo, ono). Molim Vas nemojte govoriti kako je ona nepotrebna, mislim da je ona potrebna te da u onu temu pišete samo koja je aplikacija najbolja za igre itd. a u ovoj recenzirate, pitate za aplikacije itd.
Evo ja ću započeti.
Aplikacija System Panel za Android, vjerujem da ima i za ostale operativne sustave.
Jako dobra aplikacija s kojom možete ubiti sve taskove, određene itd. Vidite koliko rama imate slobodno, brzinu interneta, zauzeće cpu-a milivoltažu baterije, koliko baterije je iskorišteno (potrošeno) temp. baterije. U "kupovnoj" aplikaciji možete voditi evidenciju koliko koristite mobitel koliko mobitel koristi cpu, uglavnom pravi task manager za Android. Ali je upitno je li se isplati platiti 2.99$ za "samo" evidenciju, ja imam lite verziju instaliranu.
OCJENA :
9.5/10