Zna li itko gdje kupiti Nexus 7 2nd gen u Hrvatskoj ili Njemačkoj?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ga, dostupno kroz koji dan u Svijetu medija :)
screenshot sa cijenama:
btw..tko želi, može ga isprobati u HG Spotu, ima izložen :)
meni je stigao prije par dana (32GB WiFi) pa pitajte ako vas nesto zanima, a niste vec nasli na internetu
I kakav je? Prvi dojam?
I kakav je? Prvi dojam?
ovo mi je prvi tablet pa nemam s cim usporediti, ali jako sam zadovoljan
sve kao sto pise u recenzijama - lagan, brz i ima stvarno predivan display
uglavnom ga koristim u portrait modu, samo za igre i video u landscape. citati je skroz ugodno, mozda je malo uzak za web browsing, ali nije strasno
za trajanje baterije jos ne mogu reci jer stalno nesto petljam po njemu, ali cini se ok
Ma on leti kao i stariji nexus. Vjerovatno cu i ja uzeti ovaj novi od 16gb.
meni je stigao prije par dana (32GB WiFi) pa pitajte ako vas nesto zanima, a niste vec nasli na internetu
Mene samo zanima informacija gdje si ga uzeo, izvana negdje ili kod nas, i po kojoj cijeni? Tražim najpovoljniju opciju za nabaviti N7 2 u HR (16GB).
Mene samo zanima informacija gdje si ga uzeo, izvana negdje ili kod nas, i po kojoj cijeni? Tražim najpovoljniju opciju za nabaviti N7 2 u HR (16GB).
kupljen je u USA (280$)- kolegica isla na poslovno putovanje
kupljen je u USA (280$)- kolegica isla na poslovno putovanje
Damn... i mislio sam da je tako nešto. Nažalost ja nemam nikoga tko bi išao na takvo putovanje. Eventualno mi preostaje tražiti nešto iz EU ili pak u ovim našim trgovinama, a kod te zadnje opcije računica baš nikako ne štima :) Konverzija $ - € bi još nekako prošla ali daljnje povećanje iznad 230€ je... nepoželjno
Ako netko ima dodatne informacije ili moguće (pouzdane) kanale nabave bio bih jako zahvalan
Ma baterija je odlicna ;)
Kolika bi bila vrijednost tog američkog modela? Donešen iz Amerike, 16gb?
asus ima internacionalnu Warranty policy, ne mora biti kupljen u HR
a micro USB punjac danas valjda svi vec imaju doma i po nekoliko komada
http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/50127/Tablet-Tablet-Google%20Nexus%207%20%282013%29%2C%201A032A%2C%2016GB%2C%20crni
I meni stigao pred tjedan dana iz SAD. 32gb model. Baterija je odlična, problem ju je isprazniti u jednom danu. :D
Za sada nemam nekih zamjerki na makinu.
Bi li mi netko mogao savjetovat odakle preko neta kupiti Nexus 7 (2013), 32GB model?
Vidio sam da je kod nas 2500kn, a na ebayu sam uspio probaci 16GB model za 270$ skupa sa shippingom, 32GB je dosta teze za pronaci uz dostavu u HR..
Jel netko mozda ima link iz neke od zemalja EU, kako bi se eventualno izbjegla carina i PDV? Ili iz SAD-a, po nekoj razumnoj cijeni?

gdje se može najjeftinije kupiti kod nas, 16gb model? ili ako znate neki shop iz EU gdje ima još jeftinije, ali da plaćam samo poštarinu?
Hvala.
gdje se može najjeftinije kupiti kod nas, 16gb model? ili ako znate neki shop iz EU gdje ima još jeftinije, ali da plaćam samo poštarinu?
Hvala.
https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=18241
Inace preporuka za trgovinu, meni je prvi Nexus 7 dosao defektna, neki problemi sa ekranom, nazvao ih, za dva dana dobio novi a oni uzeli stari.