Pozz svima, imam pitanje?!
Dakle imam navedeni tablet, bio je 2 put na garanciji: 1. put radi softwera, 2. put radi utora za punjac!
E sad punjac mi je izgleda malo s****n, odnosno ne zeli mi prihvatit struju moram ga malo "nac", on ima svoj mali utor za punjenje, zanima me mogu li ga puniti preko punjaca od mobitela, tj mogu li napraviti neki kvar, citao sam po forumima da nemoze doc do kvara, sto mislite???????
HVALA!!!
Forcebook Ultratab 8q,Punjenje!!!
- poruka: 6
- |
- čitano: 6.150
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kabel ako je isti mozes bilo koji koristit
Sto se samog punjaca tice, mozes od mobitela bez problema, samo ce ti se sporije punit vjerovatno, buduci da je amperaza na punjacima za mobitel malo manja
Aha, znaci bez obzira sto o ima predvidjenu rupicu za punjenje tj svoj org. punjac, ja ga mogu punit na taj drugi utor u koji mogu ustekat "univarzalni" punjac, iako je to mjesto predvidjeno za onaj mali produzetak na koji se kasnije usteka usb???!!!
oprosti ali i nakon par citanja tvoje poruke i dalje ne razumijem na sto tocno mislis
oprosti ali i nakon par citanja tvoje poruke i dalje ne razumijem na sto tocno mislis
Koliko sam ja skuzio tablet ima nestandardni port za punjenje (dakle ne puni se preko micro usb kabla)
A kolega je onda mislio jos da bi on mogo gurnut punjac od mobitela u micro usb port da se puni
(a pod ustekavanjem jos necega je mislio valjda na USB OTG).
U svakom slucaju nis nemre otic po zlu ako i probas ustekat punjac u taj micro usb port
Eo pismonosa je skuzio o cem se btw sori na losem objasnjenju, testirano je i puni se tablet bez problema.
Hvala na savjetima, tj. odgovorima!!!
Admine LOCK!!!