Blokirao tablet

poruka: 4
|
čitano: 6.904
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Blokirao tablet

Novi tablet Huwaei Ideos 7s Slim,kupljen prije par dana u HT. Ne reagira na dodire po ekranu. Zadnje sto sam instalirao je Go Launcher,stavio ga da se puni i otad ne reagira.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 14:07 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Blokirao tablet
Zaja kaže...

Novi tablet Huwaei Ideos 7s Slim,kupljen prije par dana u HT. Ne reagira na dodire po ekranu. Zadnje sto sam instalirao je Go Launcher,stavio ga da se puni i otad ne reagira.

Navodno i ostali primjerci ponekad imaju tu grešku. Ako imaš garanciju reklamiraj ga.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Zaja kaže...

Navodno i ostali primjerci ponekad imaju tu grešku. Ako imaš garanciju reklamiraj ga.

Imam garanciju. Stvarno nemam srece. Dok ga HT posalje u ZG na servis pa dok se vrati proci ce mjesec dana.

Vulgar Display Of Power
16 godina
Zaja kaže...
mind_challenge kaže...
Zaja kaže...

Imam garanciju. Stvarno nemam srece. Dok ga HT posalje u ZG na servis pa dok se vrati proci ce mjesec dana.

A što ćeš, T-Com je poznat po sličnim incidentima (Toshiba kamere, Verbatim diskovi, etc.)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice