Uspravno ili polozeno kuciste

poruka: 11
|
čitano: 7.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Razmisljao sam o kupovini novog kompjutera,polovnog naravno :)

E sad covjek mi je na netu ponudio jako dobar racunar za male pare,jedino sto mene pecka je to sto je kuciste polozeno,nisam nikad imao polozeno kuciste a cuo sam da to treba izbjegavat.Zanima me vase misljenje i iskustvo

Da li da uzmem taj ili da trazim uspravno kuciste?

Sadmir K

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Uspravno ili polozeno kuciste

drugo kuciste imas vec od 90kn, iz ducana... ako ti je to jedini razlog zbog kojeg se dvoumis, go for it... 

13 godina
neaktivan

Oces da kazes

Da kupim racunar sa polozenim kucistem pa da onda posebno kupim uspravn kuciste i prebacim sve u njega? :)

Ne znam da li ce to ic....

Sadmir K
17 godina
Sadmir01 kaže...

Oces da kazes

Da kupim racunar sa polozenim kucistem pa da onda posebno kupim uspravn kuciste i prebacim sve u njega? :)

Ne znam da li ce to ic....

Prvo je pitanje kakav to kupuješ.

17 godina

Znaci ne bi "polozeno" kuciste, ali ne bi ni uspravno, ako bi sam trebao prebacivati komponente. Onda se nemas sto misliti nadi drugi kompjuter sa "normalnim" kucistem.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

stavis ga uspravno {#}....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ehehehehe i to sto kazes :D :D :D

ajmo da vidim jos prijedloga...ma da ja sam vec odlucio,kupit cu polozeno kuciste :))

ali da vidim,mozda se i predomislim 

Sadmir K
17 godina

Što ste napali čoveka? Pita jer ne zna. Uostalom, dosta "položenih" kućišta je low profile, sa low profile karticama, i onda komponente zaista ne bi išle u većinu tower (uspravnih) kućišta.

Elem, nema ništa samo po sebi loše u položenim kućištima, par prijatelja je godinama imalo neke Siemensove računare, generacija P4, kojima su kućišta bila takva i bila su odlično napravljena. Jako malo su se prašila iznutra, nosila su na sebi 17" CRT monitore bez problema i nijedan od tih računara nije crk'o, nego su trajali godinama i na kraju su zamenjeni tek kad su definitivno zastareli.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Trenutno imam takav racunar i sasvim ok se ponasa skoro godinu dana, kupljen je polovan. Ne znam za sta ga mislis koristiti, ali uglavnom ces na netu naci da se takva kucista preporucuju za kancelarijski rad i evenutalno reprodukovanje multimedije te je to njih maksimum, ali to je mala zabluda i to ne treba da te plasi previse, jer se ja igram na dobrim postavkama (1280x1024 rezolucija). Druga zabluda je da se takvi racunari odnosno kucista jako griju, medjutim i to nije tacno, meni temperature u ovim ljetnim danima u full loadu ne prelaze 65C (graficka).

Svakako napisi za sta planiras koristiti i o kojim se komponentama radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

napisi komponente....

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam neki gamer ,tako da necu igrat igre na njemu,nekad kad imam vremena udem na counter strike.Koristio bi ga za you tube,gledanje filmova,forumi,facebook,auto cad...

Konfiguracija:

cor2duo 2,6 GHZ,4MB cache intel

2GB ram memorija

256 Graficka

160 GB HDD

Sadmir K
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice