Novi PC

poruka: 6
|
čitano: 1.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi PC

tražim savjet u vezi kupnje nove konfiguracije do 3500 kuna. želio bih procesor sa 2 jezgre, grafičku koja podržava najnovije igrice, RAM 3 GB,može i 4,   i HD 500 GB, ostalo mi ne treba. miš, monitor,to imam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi PC
cupek kaže...

tražim savjet u vezi kupnje nove konfiguracije do 3500 kuna.

evo konfiguracija,procesor je odličan trojezgreni,4GB RAM-a,odlinu i tihu grafičku i brz HDD,kućište po želji,preporuka za Antec Three Hundred-300

written by pod009
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 23:00 (pod009).
17 godina
pod009 kaže...
cupek kaže...

tražim savjet u vezi kupnje nove konfiguracije do 3500 kuna.

evo konfiguracija,procesor je odličan trojezgreni,4GB RAM-a,odlinu i tihu grafičku i brz HDD,kućište po želji,preporuka za Antec Three Hundred-300

Jos 2 GB ram i to je to!

I don't care...
16 godina
neaktivan
cupek kaže...

tražim savjet u vezi kupnje nove konfiguracije do 3500 kuna. želio bih procesor sa 2 jezgre, grafičku koja podržava najnovije igrice, RAM 3 GB,može i 4,   i HD 500 GB, ostalo mi ne treba. miš, monitor,to imam

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 23:44 (big_guy).
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
cupek kaže...

Koliko para misliš dati?

biser dana:)

"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
big_guy kaže...
cupek kaže...

Koliko para misliš dati?

biser dana:)

Ma zamijenio sam teme,LOLSmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice